Канадський Марк Chat
-
Маєте рацію.
-
Дайте пораду ті хто в Канаді. Чи варто їхати двом жінкам(сестри), трьом дітям(1,3,11років). Зрозуміло що буде важко. Але в сестер вже паніка від того що робиться з кількістю обстрілів, відключенням електрики. А скоро зима. Дякую всім за відповідь
-
Відразу застерігаю ніхто Вам не дасть пораду, бо дати пораду це вирішити чиюсь долю, можуть тільки поділитись думками... Теоретично можуть робити позмінно.. Теоретично можуть найти безкоштовне житло типу приймаючу сім'ю.. Теоретично.. Можуть знайти проживання+ робота на фермі, не велике містечко це для них, на мою думку було б саме то... З трьома дітьми треба трішки грошей мати.. мається на увазі їх утримувати.. А як у сестер з англійською?
Якщо вже геть , на початок можна в Голандію.. в Голандіїї, на скільки мені відомо дають житло ( типу табір для біженців) можна найти поблизу роботу, ( залежить в якому саме тоборі) і дають ще якусь допомогу на харчування... Але знову ж, мова . Без мови нікуди, потрібна хоча б англійська... Все теорія, вирішувати Вам. Як саме складеться їх життєвий шлях ніхто не знає...
-
Не знаю чи хтось зможе Вам тут щось порадити, це вже більше особисте питання кожного і готовність до змін. Але варто зазначити, що з усього сказаного і зробленого Канадою, там теж в біді не залишать і зі всім необхідним допоможуть. Я вже доволі довгий час проживаю в Польщі, і якщо дивитись на ситуацію в даний момент то Канада є набагато кращим варіантом.
-
Від 2 тижнів до 6 місяців, в середньому 2-3 міс. Та ще є нюанс що вони розглядають заявки, вибачте як молдавани, а не канадці. Тобто комусь з сім'ї відповідь прийде за 10 днів а хтось буде чекати 3 місяці!
-
Я Вас розумію. Мені після здачі біометрики за десять днів підтвердження прийшло на вклеювання візи, а жінці і дітям ще не прийшло(вже третій місяць пішов)
-
В мене навпаки, тільки дружині прийшло. Чому не розглядати по сімейно? Вже би одна сім'я виїхала
-
Ми здавали біометрию у Македонії, через 2 місяця прийшло підтвердження, но тількі для мене й жінки, на дитину ще не прийшло. В Македонії мені казали що відправляють у Відень, но я їм писав і мені відповили що наші кейсі у Лондоні. Вони можуть переслати ваші справи у інший центр коли багато справ.
-
Знаю випадки, коли робили за 2-3 тижні, це з досвіду людей, які фактично цим займались. Але самі установи попереджують, що варто розраховувати на термін до 3-ох місяців, тому треба бути готовим до такого часу очікування.
-
До речі запис лише через електронну чергу. Якщо треба порада, то краще це робити через Варшаву,там швидше і легше відбувається цей процес.
-
Не шукайте логіки у цьому бюрократичному процесі. Ми з чоловіком більше 4 років прожили на різних континентах, бо мені не давали візу
-
А комусь вдалося отримати безкоштовні квитки від Канади?
-
Шанси вирвати безкоштовний білет до Канади приблизно такі ж як в лотереї. На 400 квитків 20000 бажаючих. І з 20000 буде десь 15000 халявщиків, які намагаються зекономити. Ці білети для людей які не мають грошей і можливості заробити гроші.