Канадський Марк Chat
-
Не до кінця зрозумів мій натяк
-
Ні , не можна. На фін. допомогу немає обмежень, на видачу віз теж і на все інше. А білети в обмеженій кількості. Через те що якийсь парнішка вирішив не тратитись на білет і чудом вибив безкоштовний, у цей самий момент мама з двома дітьми, якій не вистачало грошей на один білет, мусить шукати вихід, позичати гроші у когось. Логіку зрозуміло?
-
Ну це дикість, треба трошки думати за інших. Якщо тобі прямо у обличчя не тикають обмеженням, то це не значить що ти можеш забирати шанс у людей яким потрібніше
-
Канада допомогає,а подаватись на безкоштовний переліт або ні то на совісті вже самих людей...я наприклад навідь не розглядала цей варіант...
-
Звісно що на совісті, я теж не розглядав такий варіант.
-
Це придумана ситуація, можливо вона знайшла роботу і житло , від добрих людей. Не сприймай все так прямо
-
Там було два) підряд
-
Чому ви думаєте, що немає обмежень на фіндопомогу? Рано чи пізно лавочка прикриється, бюджет не безкінечний, ці всі виплати з податків канадійців і є люди, у тому числі і самі канадійці, котрим ці гроші дуже потрібні.
А взагалі, не намагайтеся навіть, мене вже заплювали пару місяців тому, бо «обмежень немає і це для усіх, ми маємо право» і «ви наплювали в обличчя всім українцям».