UA Украинцы Ванкувера
-
Интересно, почему мне говорят, что укр доход на укр фоп после приезда я должна буду подать в декларацию и выплатить канадский налог, вылетаю Украинский 😱 непонятно
-
Внутрішній переліт з 14 років. Міжнародні з 16 років. Без супровід дозволені. Не ризикуйте. І ще з власноі практики скажу що дозвіл на виізд-перетин кордону це один документ він є строковим(тобто документ. Який має термін до якого він діє.) а документ на оформлення внж та інших документів це є інший документ і він безстроковий! І саме він вам буде потрібний в майбутньому на оформлення. Якщо буде бажання залишитись і якщо сімья буде не вся разом в одній краіні. Фото документів можу скинути в особисті. І ще краще консольтуватись з питання повноі міграції з досвідченими спеціалістами. Тому що є різні випадки.
-
При первом заезде? или уже когда были резидентами Канады?
-
Все ок)
-
Ааа, все, сори, перечитала, первая декларация на месте тут.
-
но я не помню, что я уже там писала, не помню такого пункта там((
-
Natalia, Natalia Moroz увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 46
-
прекрасно, спасибо, становиться яснее
-
Когда вы въехали в канаду, при подаче первой декларации вам нужно указать есть ли у вас имущество в других странах стоимостью более 100 к. Если есть, то указываете стоимость. После этого если продадите, например, квартиру за 120, если указывали 100 к, то да, их заинтересует ваши заработанные 20к. А так спите спокойно