UA Украинцы Ванкувера
-
Шановні дорослі та юні програмісти! 👨🏻💻👩🏻💻 Ми запрошуємо вас на безкоштовний пробний урок з програмування за напрямком Digital Design 💻💥 💡Це професійний курс дизайну: - сайтів - мобільних додатків та ігор Адаптований для підлітків, які матимуть можливість розвинути творчі здібності та отримати основу для початку успішної кар'єри в ІТ 🎮 Тому поспішайте зробити запис на свій найкрутіший урок, кількість місць обмежена ‼️ Напишіть нам для реєстрації на урок 🤩
-
Дорогі учасники групи, запрошую ваших дітей на захоплюючі літні заняття 🇬🇧 Англійська мова для дітей та підлітків 7-16 років, онлайн 💁 Починаємо розмовляти англійською з найперших занять 🗣 Високо результативна Кембриджська методика 🤗 Заняття, які люблять діти та чекають з нетерпінням Захоплюючі літні заняття у форматі ігор та квестів. Жива англійська, яку відразу ж застосовуємо у розмові. Помітні результати вже після перших занять,а після трьох місяців, діти гарантовано зможуть випередити шкільну програму та покращити оцінку! Тривалість заняття 45 хвилин. вартість заняття 10 євро Деталі та запис на безкоштовне заняття - знайомство в повідомленні natalietopteacher
-
Добрый день! Сдаю отдельную комнату с 1 марта в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Девушки, без животных!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола и ковра. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Добрый день! Сдаю отдельную комнату в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Девушки, без животных!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола и ковра. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Добрый день! Сдаю отдельную комнату в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Девушки, без животных!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола и ковра. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Привіт, талановиті люди! 🎤🎧 Мене звати Світлана, і я рада вас вітати! Ця інформація буде цікава подкастерам, музикантам, виконавцям, відеоблогерам, авторам аудіокниг і акторам озвучування! Нещодавно я приєдналася до канадського проєкту "Чемпіон бібліотек", щоб дізнатися більше про бібліотечні сервіси та чим вони можуть бути нам корисні. Канадські бібліотеки – це не лише книги, але й розмовні клуби, зустрічі за інтересами, музичні інструменти, насіння, комп'ютери та інтернет. Але найбільше мене вразив сервіс звукозапису! 📀 У бібліотеці Бернабі є професійні студії звукозапису з відмінним обладнанням, які можна використовувати БЕЗКОШТОВНО для запису подкастів, аудіокниг, пісень чи інших важливих проєктів. Максимальний час бронювання – до 3 годин на день, можна резервувати до 7 днів наперед і до 2 разів за семиденний період. Студії призначені для некомерційного використання і надаються безкоштовно. Це чудова можливість для подкастерів, музикантів, виконавців, відеоблогерів, авторів аудіокниг і акторів озвучування! Дізнайтеся більше про обладнання та ресурси на сайті бібліотеки. Не втратьте шанс реалізувати свої творчі ідеї! 🌟
-
Продаю бмв е39 540i В машину вложено 8000$ Был заменен мотор сейчас на моторе пробег 150000 На кузове 250000 Ржавчина отсутствует салон в хорошем состоянии фото предагаюся Цена:6000$