UA Украинцы Ванкувера
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Slava_Mentor
-
Вітаю! Запрошую на безкоштовні майстер - класи з комп'ютерного дизайну та програмування для дітей та дорослих! На пробному, безкоштовному уроці, вчитель допоможе зацікавити дитину, і навіть дорослого, трансформувати захоплення іграми та переглядом відео в корисні навички🔥 Наші напрямки ✔️ Python ✔️ Roblox ✔️ Scratch ✔️ Minecraft ✔️ Digital Design На подальших уроках будемо навчати створювати ігри, чат- боти, робити дизайн сайтів та багато іншого✨ Для реєстрації пишіть в особисті вік та ім’я учня😉
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Slava_Mentor
-
❗Повідомлення для батьків❗ Мене звати (Імʼя акаунту), я працюю в IT-індустрії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей, від 6 до 17 років. Зараз великою проблемою є те що діти багато часу проводять за іграми та в тіктоці. Тому хочу Вас запросити на безкоштовну навчальну онлайн сесію з програмування і не тільки😍 Метою нашої комунікації є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації ☺️ - продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання 😌 - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм Давайте разом відкриємо унікальний IT світ😊 ❗Кількість місць є обмежена❗ ❗️📩 Напишіть нам в телеграм і ми визначимо інтереси Вашої дитини та напрямок Реєстрація вже відкрита😊
-
Комната актуальна еще . По всем вопросам в Лс.
-
-
День добрый Кто-то сдавал мебель в пункты приема или слышал где можно сдать
-
Видел как люди сдавали в вэлью виледж в кокитламе
-
Добрый день ! Я тоже с дочкой приехала . И буквально через 3 месяца подала на помощь . Для этого надо такие документы : 1. Договор об аренде , 2. Документ о том что зарегистрирована в учете по поиску работы , 3. Документ из банка о движении денег за 3 месяца и еще один документ из банка ( бланк заполнили и поставили печать) . Еще важно чтоб доход был не больше 1000 канадских долларов . Выдают пособие примерно через 3-4 недели после подачи заявления . Мне помогла заполнить документы Татьяна Здор в Ванкувере . [email protected] Слышала , что в Коквитлам помогает подать Ирина [email protected] пособие на меня с дочкой 12- летней 1405 &
-
35$
-
10$, на русском языке
-
30$
-
100$
-
Adidas US 9 (women) новые - 50$
-
Merrel, US 8 - 65$