UA Украинцы Ванкувера
-
Напишите в директ
-
Да можем
-
Але ж сама віза дійсна, я так розумію. Мені здається, що перед подачею на нову візу, ви маєте точно з'ясувати: 1- чи можливо в'їхати з новим паспортом + показати анульований з дійсною візою? (ми в'їзжали за паспортом без візи + показували інший з візою, але він ще був дійсним) Мені здається цілком можливий варіант, бо офіцери будуть перевіряти статус саме візи. 2- чи можна вклеїти вашу дійсну візу до нового паспорту. Думаю, це можна з'ясувати якось через особистий кабінет (наприклад, заповнити crisis form) Або звернутися до посередників, хто професійно займається візами.
-
Дивний чат вибрали для питання "Допомога в подачі документів на візу", але відповім: я була в цій клініці www.vahs.life/primary-care-clinic [email protected] , мені сподобався і лікар, і клініка. Якщо добре володієте англійською, то можна записуватися телефоном, я віддаю перевагу електронній пошті. Якщо у вас є від роботи страховка на зуби - добре, якщо ні, то за 100 кадів можна зробити її саме на прості маніпуляції на кшталт встановлення пломб, для ортодонтії та іншого ціни від 200-300 за страховку на місяць...
-
Всем привет 🥰 Я мастер с более 5 летним опытом работы 🙂 Мастер по : Наращиванию ресниц Ламинирование ресниц Ламинирование бровей Перманент губ , бровей и лайнер Мой рабочий инстаграм : Tamo Eyelashes ☎️ 672 866 5152 Работаю на двух локация 📍14833 Surrey и New West
-
Да, могу дать контакт
-
👑 Нᴏʙᴏᴇ ᴋᴀɜинᴏ, ᴏᴛ ᴨᴩᴏᴇᴋᴛᴀ TON, ᴄ нᴀибᴏᴧьɯиʍ ɯᴀнᴄᴏʍ ʙыиᴦᴩыɯᴀ 🍋 Выᴨᴧᴀᴛы ʙ ᴛᴇчᴇнии ʍинуᴛы 🍋 Пᴏᴨᴏᴧнᴇниᴇ и ʙыʙᴏд ʙ ᴋᴩиᴨᴛ 🍋 Вᴄᴇ ᴨᴏᴨуᴧяᴩныᴇ иᴦᴩы 🎁 Бᴏнуᴄ +200% ᴋ дᴇᴨᴏɜиᴛу и 200 ɸᴩиᴄᴨинᴏʙ 💸 Зᴀбᴩᴀᴛь ʍиᴧᴧиᴏн 👇 ➡️ t.me/jetton?start=cdjWIHQQPaS ➡️ t.me/jetton?start=cdjWIHQQPaS ➡️ t.me/jetton?start=cdjWIHQQPaS