UA Украинцы Ванкувера
-
Это все формально, вы оформляйте визитор визу, указываете что он едет к родственнику. Попросят ваши документ, может письмо приглашение. Так как у него уе была виза, то ему выдадут мульти на 10 лет. До окончания паспорта. И все он приезжает и полгода может тут сидеть
-
Где можно купить свежую рыбу , напишите в личные 🙌пожалуйста
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
Всім привіт! З 1серпня (або 1 вересня) для дівчини здається кімната з окремою ванною в двокімнатній квартирі, 1300 CAD, пральна і сушильна машинки, парковка входить у вартість. Зручна транспортна розв'язка. Деталі в пп.
-
Папі та панове дуже потрібні допомога у моїй ситуації. Сьогодні я повинна була летіти з Ванкувера до Едмонтону в Консульство України о 6:10 ранку. Вчора о 19:35 я отримала смс що мій рейс відмінили і вони змінили його на сьогодні о 23:50, але мені не підходив цей рейс. Тому я задзвонила до costomer service щоб його змінити на те що мені треба. Оператор змінив рейс мій , і сказав що треба трішки доплатити і в фіналі я заплатила за нові квитки по 243.00$ за 1 квиток. Потім коли я вже побачила цю суму. Я знов дзвоню до служби підтримки і намагалась повернути їх бо це не трішки сума. А в двічі дорожче ніж я би нові купила сама би на сайті . Але вони мені сказали що ні чим допомогти не можуть і не повертають гроші за квитки! Для мене це дуже велика сума і зараз я не розумію що робити щоб повернути квитки нові і гроші, може хтось стикався з таким чи може треба подавати до суду на них? Допоможіть зрозуміти що мені робити далі?
-
Ищем людей на подработку с банковскими счетами В работе✅ Украина 🇺🇦 — % огненный🔥 Логи — перевод💸 Подойдут счета людей таких критериев как💳: • стаж официальной работы от 8 месяцов. • без арестов. • без микрозаймов. • рабочий счет
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-