UA Украинцы Ванкувера
-
Всім привіт!Я Ліса, і я наразі закінчую курси тренерства та нутриціології.Я хочу взяти собі 1-2 людей на безкоштовне ведення, для своєї практики.Зможемо змінювати звички в харчуванні та активності(враховуючи ваші травми і проблеми).Якщо у вас є харчові розлади, то звичайно я зможу вам допомогти нейтралізувати їх(через свій опит)Тренування в залі чи вдома я буду робити план та пояснювати, і з харчуванням те саме.Будемо дивитися на ваші потреби, набір маси, схуднення чи підтримка з рекомпозицією.Кому цікаво пишіть мені в лс для подробиць
-
Всім привіт! Віддам безкоштовно матрас IKEA Queen. Матрас купляли три місяці тому. Забрати можна в даунтауні до неділі.
-
550 sq. ft. apartment available in Nov 1st. $2450/month. Secure underground parking and locker room included. Conveniences: * North Rd Shops & Restaurants - 2 to 5 mins walk * Grocery Stores (Save-On Foods, PriceSmart Foods, Walmart, HMart) - 3 to 10 mins walk * Brookmere Park - 5 mins walk * Lougheed SkyTrain Station - 5 mins walk * The City of Lougheed Shopping Centre - 5 mins walk * Coquitlam College - 1 min walk Available to move in from Nov 1st. Tenant is responsible for utilities, cable/internet, move-in and move-out fees. Renter's Insurance required Security deposit required References, Credit Check and Proof of Income required One-year lease required No smoking, no pets To inquire a house view, please include a brief introduction about yourself and any other occupants, the number of people occupying the unit, your ideal move-in date, and your availability to view the unit. Thank you!
-
Привіт. Хто знає де можна висилати посилки 📦 в місті сюрей
-
Запрошую на індивідуальні заняття з англійської мови дітей і дорослих. Маю 15 років досвіду у викладанні та вищу педагогічну освіту. Пропоную: - Підготовку до CELPIP - Розвиток навичок розмовної мови та розуміння на слух; - Підтримку шкільної програми та допомогу у виконанні домашніх завдань; - Заняття для початківців і для тих, хто хоче покращити існуючі знання. Індивідуальний підхід до кожного учня, дружня атмосфера та ефективне навчання гарантуються! Для запису на заняття звертайтесь в пп
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка хто гарно стриже волосся, буду дуже вдячна за контакти!🌸
-
Доставку в Канаду сказали нельзя. Ездил второй раз чтоб забрать. Суммарно заняло около 3 месяцев (я выбрал платную доставку из Украины в консульство)
-
Leoneedbliss, Nadiia увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
2365097744