UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго вечора!чи хтось вже отримував допомогу від ВС ?на яких умовах?
-
Улица Хастинг очень большая ) до Бернаби длится )
-
Як мені пояснювала місцева, то вони як донори органів для держави. Я не задавалася цим питанням для більш детального вивчення. Але знаю, що у Берліні є теж такі пункти, де наркомани можуть прийти зі своєю дозою, а медсестра видасть стерильний шприц та проконтролює стан після. Для мене це шок. Але що є, то є. Но якщо згадувати деякі під‘їзди та дитячі майданчики, у яких валялися шприці, то може так все ж таки безпечно, що всі як на ладоні. Кажуть, що місцеві з дітьми туди їздять, щоб показати підліткам, причина-наслідки. Я випадково там теж з родиною в сином пройшлась. У спеку. Намагалася не дивитися, бо шлунок не дуже сприймав «атмосферу». Син теж був під впливом. Але то їх життя та вибір.
-
Год бесплатное обслуживание. Кредитку дали на 1000$, без страхового депозита, в отличие от BMO
-
В BMO тоже дают без стразового 2500 в TD стразовой просят
-
А бонусы дают какие-то ?
-
Мне не дали
-
Странно , всем дают
-
Кому как, мне BMO дал только 1500$ и то под страховой депозит
-
Кто имеет банковскую карту ВМО и по ней получил помощь 3000, напишите в личку, кое какие нюансы заполнения нужно уточнить.
-
Кто едет в ближайшее время с Украины в Ванкувер ? Мне нужно передать лекарства и Документы . Финансово отблагодарю 100$ за помощь.
-
Кожен українець має право на допомогу та захист. Тут ви можете знайти різні види допомоги щодо транспорту, проживання, роботи тощо. 💙💛
frompeopletopeople.com
-
Ну это кэшбек )