UA Украинцы Ванкувера
-
На marketplace спробуйте канадцям написати. Березень ще далеко типу, але: Типово шо тенанти повинні заздалегідь повідомити о своєму виїзді, за делька місяців. Тому якщо це норм хата, то об'ява від лендлорда розміщається як раз зараз якщо мова про березень. У вас є усі шанси зняти дуже хорошу квартиру на березень якщо шукати зараз. Але це все якщо ви в Канаді вже й зможете на просмотри ходити. Якщо ви ще тількі в березні тут будете, то у вас тільки 2 варіанта: 1) Зняти airbnb на перший місяць (ми в літку віддали десь 6000 за 1bed в даунтаун) и ходити на огляди квартир на рік. 2) Знайти безкоштовного хоста. Тут начебто не проблема
-
Я по телевизорам Xiaomi скучаю)
-
Вы правы. Беженство практически невозможно. Оно будет возможно только если раисья победит. Те, кто считает, что беженство это путь и платят за это деньги адвокатам, можно сказать, выбрасывают их на ветер. Гуманитарная программа - да, и я знаю людей, которые привезли своих родителей по этой программе. Не думаю, что дорого стоит. Эти люди просто не могли себе позволить платить дорого. Но опять это было несколько лет назад, возможно произошли изменения.
-
Я дивилася багато вебінарів з імміграційними адвокатами, то всі як один говорять, що забудьте за біженство! Не пройде поки це не стане окремою програмою як для афганців чи сирійців, напр. Є шанс по гуманітарній програмі, але це дуже складно і буде коштувати немало, бо адвокату треба тонни документів зібрати і написати. Основна причина по гуманітарній програмі буде те, що діти і внуки в Канаді, в Україні ніхто не чекає…і т.д. Але треба вивчати іміграційні програми, бо є програми де вік не береться до уваги, якщо є потрібна для Канади професія і досвід, наприклад, і англійська.
-
Благодарю!
-
Привіт! З березня шукаю квартиру, на рік, недалеко від downtown, cat friendly, 1b1bath, бюджет 2000-2200cad. Є робота, можу prove contract. Можливо є якась інформація? Буду дуже вдячна.
-
Конечно работает. Но хорошее комбо клава+мышь от логитек $100 (от эпла - 220). Качественный цветокорректный 1440p монитор - $300+. Итого 1200+ весь комплект против 1100 за ноут Вебкамеру не считаю, за то говно что эппл ставит в ноуты они еще доплатить должны )