UA Украинцы Ванкувера
-
Стоил) Но то что не оправданные на них цены - согласен)
-
Хз, спокойно логитеч клава и мышь с ним работают
-
Скидки тут нарисованные. Цена после скидки адекватная за них, цена до скидки - сомневаюсь что он хоть когда-то столько стоил P.S. Хотя это же в канадских... Неплохие цены тогда.
-
Ну матлаб для примера привёл, яхз что сейчас в программе. А насчет миника... Если к его стоимости $800 добавить клавиатуру, мышь и монитор сопоставимого с Air качества - выйдет дороже чем эйр, и получится НЕ ноутбук. Если нужен десктоп - надо брать десктоп а не ноут в коробочке, тогда хотя-бы преимущества перед ноутом будут (не мобильное железо, ремонтопригодность, возможность апгрейда, цена)
-
Кстати, а на ThinkPad сейчас капец какие скидки www.lenovo.com/ca/en/d/deals/doorbusters/?orgRef=https%253A%252F%252Fwww.google.ca%252F&cid=ca%3Asem%7Cse%7Cgoogle%7Cbrand_lenovo_tier1%7Clenovo%2Bonly%2Bcontrol%7Clenovo%7Ce%7C1581036638%7C61194124753%7Ckwd-845751236%7Ctext%7Cbrand&ef_id=Cj0KCQiAt66eBhCnARIsAKf3ZNH5V3iNGDHDRUlczcDhH7fD56RS5wxT4ll8s-8ZM2GuQCUtiO74JSEaAprIEALw_wcB%3AG%3As&s_kwcid=AL!3736!3!484906703012!e!!g!!lenovo!1581036638!61194124753&gclid=Cj0KCQiAt66eBhCnARIsAKf3ZNH5V3iNGDHDRUlczcDhH7fD56RS5wxT4ll8s-8ZM2GuQCUtiO74JSEaAprIEALw_wcB&sortBy=priceUp&visibleDatas=1081%3AThinkPad
-
У эппла тоже есть проблемы с ремонтопригодностью, если важно чтобы комп служил долго (>5лет) то лучше взять что-то вроде lenovo thinkpad
-
Матлаб 100% поддерживается на macOS, но я повторю: 24го числа выходит мак мини на м2, к нему докупается любой монитор и всё будет чудесно)
-
Если очень хотите - берите MacBook Air M1 и не парьтесь. Офис, хром работать будут нормально. А вот если есть специфичный софт в школьной программе (матлаб / 1с / что там сейчас учат) то лучше не рисковать. Альтернативы всегда есть, но учить то будут не им. Игры дети на чем угодно найдут, это не аргумент. Совет подождать до конца месяца надеясь на скидки - хороший. Можно также сэкономить купив refubrished (только на официальном сайте!). Это абсолютно безопасно, девайсы в идеальном состоянии с обычной гарантией. www.apple.com/ca/shop/refurbished/mac
-
Good day. What is the price for your apartment?
-
Доброго здоров'я потрібні якомога швидше було зібрати ще 3 тисячі Є але знайомий взявся оплатить 2/3 ,з вашої допомогою зібрали ще 26 ,потребуємо ще 16.550 грн. (Правда, навіть цю суму вже знайти складно,люди зупинилися, знайомі закілися) Хочу Вас попросить поширити моє прохання про допомогу Я Райлян Ольга, прошу про допомогу для сина,Райлян Серій, командир міномета 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, зараз як ніколи потребує допомоги. З 2015 року він мужньо боронив нашу свободу, але, нажаль, 30.11.2022р., при виконанні бойового завдання, підірвався на противотанковій міні. З того дня все його життя перегорнулось на 360 градусів… Він отримав дуже складні поранення : ампутовано обидні ноги до колін, перелом стегна, множинні осколкові поранення обличчя. Лікарі боролись за очі, проте, нажаль, одно довелось видалити. Наразі, є хоч і малий, але шанс, щоб врятувати друге око. Перша операція була невдалою, потребуємо транспортування за кордон. Сергій потребує фінансової допомоги, тому що реабілітація буде довгою, і ми не зможемо потягнути всі витрати. І головне, на цей шанс впливає час, якого для збереження зору дуже мало, і це найбільше, за що першочергово боремось ми всі. Моя душа кожного дня просто відмирає коли бачу його Вірю, що все, що випало на долю мого Сина, ми подолаємо! Подолаємо так само, як і всю нечисть, що прийшла до нашого дому… Але зараз він дуже потребує підтримки. Дякую всім, хто не залишиться байдужим! Реквізити мій номер0970152668(всі інші картки заблоковано через постійні шахрайсткі спроби) Моя карта 5355280015151416 Карту приватбанк,через обставини шахрайства надам в лс) Племінниця Аліна Брах Paypal.com [email protected] Будемо вдячна за репост 🫶🫶🫶
-
Olha, Maslova Alena увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 55
-
Благодарю!!!😍
-
чи треба попередній запис на подачу? Можливо знаєте?
-
Доброго. Підкажіть - де зараз можна особисто подати паспорт на вклейку?? Бо в Варшаві відмінили. А курь'єром висилати не варіант. P.S. Я за кордономтож можу сама завезти. Дякую