UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, я майстер з нарощування вій, чи потрібна мені ліцензія для роботи в BC і взагалі який тут процес щоб можна було почати працювати? І ще питання. Подруга хоче почати працювати колористом або майстром з манікюру. Де вона може пройти курси і т.д., щоб також можна було працювати в BC? Всім дуже вдячна, хто відгукнеться☺
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, я майстер з нарощування вій, чи потрібна мені ліцензія для роботи в BC і взагалі який тут процес щоб можна було почати працювати? І ще питання. Подруга хоче почати працювати колористом або майстром з манікюру. Де вона може пройти курси ш т.д., щоб також можна було працювати в BC? Всім дуже вдячна, хто відгукнеться☺
-
Цену за кг ? Случайно не знаете ?
-
Hi, we do Handpoke Tattoos. Патріотичні, великі та малі, різнокольорові та чорні. Цього тижня у вас е можливість зробити своє тіло ще гарніше та привабливіше. Патріотичне тату має фіксовану ціну - 80$(саd) невеликого розміру. Всі інші будуть мати знижку 25% на перше відвідування нашої студії. Наш майстер з радістю підбере вам декілька малюнків, та вже на сеансі зможе допомогти обрати найкраще місце. Запрошуємо на сеанс) Усю потрібну інформацію та консультацію ви зможете дізнатись на сторінці Instagram- more_handpoke або у месенджері.
-
Hi, we do Handpoke Tattoos. Патріотичні, великі та малі, різнокольорові та чорні. Цього тижня у вас е можливість зробити своє тіло ще гарніше та привабливіше. Патріотичне тату має фіксовану ціну - 80$(саd) невеликого розміру. Всі інші будуть мати знижку 25% на перше відвідування нашої студії. Наш майстер з радістю підбере вам декілька малюнків, та вже на сеансі зможе допомогти обрати найкраще місце. Запрошуємо на сеанс) Усю потрібну інформацію та консультацію ви зможете дізнатись на сторінці Instagram- more_handpoke або у месенджері.
-
-
Привіт друзі, здаються кімнати в великому двохповерховому будинку. (Велика кімната із своїм джакузі душем та туалетом 2000$ Кімната на другому поверху із своїм туалетом та душем і виходом на балкон 1300$ Дві кімнати за 1200$ з одним туалетом та душем ( але туалет і душ є також на нижньому поверсі) І дві великих кімнати з ванною та туалетом на двох 1200$ У будинку є пральна машина та сушка, ще одне велике джакузі яке можна використовувати як басейн і сауна з особистим душем, також гараж на дві машини, безкоштовне парковочне місце спереді будинка і свій задній дворик) знаходиться на 6888 Selkirk st 10хв до Scan train, 7хв до автобусної зупинки, 25хв до даунтауна. Якщо зацікавило пишіть мені в приватні дякую.
-
Есть человек, который делает Клининг машин, можете написать мне в личку я вас сконтактирую
-
Скинул в личку отчёт человека о посещении этого рынка из другого чата, с фото и ценами
-
vm.tiktok.com/ZMYcfjAc9/
-
Hi, we do Handpoke Tattoos. Патріотичні, великі та малі, різнокольорові та чорні. Цього тижня у вас е можливість зробити своє тіло ще гарніше та привабливіше. Патріотичне тату невеликого розміру має фіксовану ціну. Всі інші будуть мати знижку 25% на перше відвідування нашої студії. Наш майстер з радістю підбере вам декілька малюнків, та вже на сеансі зможе допомогти обрати найкраще місце.
-
Hi, we do Handpoke Tattoos. Патріотичні, великі та малі, різнокольорові та чорні. Цього тижня у вас е можливість зробити своє тіло ще гарніше та привабливіше. Патріотичне тату невеликого розміру має фіксовану ціну. Всі інші будуть мати знижку 25% на перше відвідування нашої студії. Наш майстер з радістю підбере вам декілька малюнків, та вже на сеансі зможе допомогти обрати найкраще місце.