Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA Украинцы Ванкувера

UA Украинцы Ванкувера

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
53.4k Posts 4.1k Posters 101.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yurii Boiko
    wrote on last edited by
    Прошло уже полтора года. По этому и возникает этот вопрос
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Привeтствyю всeх yчаcтников чaта) Трeбyются люди нa yдaленный зара6оток в TESTNЕT(СrupTo) Пo yслoвиям, обгoвapиваются в индивидyaльном пoрядкe, минимyм от 300$ в день. Грaфик плaвaющий, в сpeднем 3-4 чacа в сyтки. Oт 18 лет Нaпиши мнe +
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksena🕳
    wrote on last edited by
    Добрий день Чи підкаже хтось чи можна з собою брати у Канаду з пересадкою у Нідерландах трнаквілізатори пару пластинок ( є україномовний рецепт).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexey Bezgin
    wrote on last edited by
    Я не юрист, но на английском как раз сейчас тема "право и порядок" и там в частности разбирали, что по одному происшествию может быть два суда - второй как раз по гражданскому иску
    1 Reply Last reply
    0
  • t277750966T Offline
    t277750966T Offline
    Натали
    wrote on last edited by
    Доброе утро! Подскажите пожалуйста оператор для женщин подойдет ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t519234125T Offline
    t519234125T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста может ли оформить единоразовую помощь один человек на всю семью( папа мама,дети ,бабушка,)? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t6987446638T Offline
    t6987446638T Offline
    Діана Гончарук
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біoревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Привeтствyю всeх yчаcтников чaта) Трeбyются люди нa yдaленный зара6оток в TESTNЕT(СrupTo) Пo yслoвиям, обгoвapиваются в индивидyaльном пoрядкe, минимyм от 300$ в день. Грaфик плaвaющий, в сpeднем 3-4 чacа в сyтки. Oт 18 лет Нaпиши мнe +
    1 Reply Last reply
    0
  • t553147242T Offline
    t553147242T Offline
    ChatKeeperBot
    wrote on last edited by
    Julia Julia, Елена увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 7
    1 Reply Last reply
    0
  • t519234125T Offline
    t519234125T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Большое спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t6497156429T Offline
    t6497156429T Offline
    Diana 🏖️
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Їдемо 10.02 вдвох: Київ - Берлін - ✈️ Ванкувер. Можемо взяти ваші посилки, привезти що потрібно і ТД. Кому потрібно пишіть у особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Кто сдавал на 3 класс ? Кто знает что нужно для этого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    С Берлина не уверен что летает прямой самолет , с франкфурда летает
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Больше похоже на спам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Можно
    1 Reply Last reply
    0
  • t600226770T Offline
    t600226770T Offline
    Anna Starikova
    wrote on last edited by
    Добрий день! Мене звати Anna Starikov, я скін-терапевт - косметолог, спеціалізуюсь на апаратних методиках в поєднанні з космоцевтичними засобами. Маю більш ніж 12-річний практичний досвід в Україні, Ізраїлі, декількох країнах Европи та Канаді . Працювала в різних кліматичних зонах з різними типами шкіри, тому в мене дуже великий досвід завдяки якому я досягаю найкращих результатів при співпраці з пацієнтами ! Допомагаю вирішити всі проблеми повʼязані зі шкірою : ▫️акне та постакне, ▫️пігментація, ▫️купероз та розацея, ▫️себорея, ▫️антіейдж, ліфтинг ( найсучасніша апаратна технологія 3D lifting), ▫️підбір та аналіз домашнього догляду ▫️навчаю правильно доглядати та розуміти потреби шкіри залежно від її стану та ін. Працюю з найсучаснішою програмою діагностики та ведення новоутворень. Я дбаю про кожну деталь✨, щоб забезпечити Вам найвищу якість послуг, які спрямовані здоровʼя, відновлення еластичності, природного блиску, вирівнювання тону шкіри та зменшення ознак старіння. Я вже працюю у Ванкувері ( Coquitlam), тож Ви можете звертатись до мене та отримувати не лише ефективний догляд, а й відпочинок для душі ✨ Моя сторінка в Instagram, на яку ви можете підписатись та переглянути відгуки, а також дізнатися більше про мою роботу та почерпнути багато корисної інформації. www.instagram.com/cosmetologist_vancouver?igsh=ZzkzZ3d0dnUyNnVh&utm_source=qr Також, ви можете легко записатись на консультацію, написавши мені в особисті повідомлення, де ми підберемо найкращі процедури для вашої шкіри! Поспішайте здійснити перші кроки до здоров'я та краси ✨
    1 Reply Last reply
    0
  • t454369025T Offline
    t454369025T Offline
    Kateryna Lazarevych
    wrote on last edited by
    Ох… не встигла((( скажіть, чи будуть подібні зустрічі ще? Чи може хтось може дати контакти людини, що розʼяснить всі питання…)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Добрый день! Ищу работу в Ванкувере, имею канадские права категории класс 5 ВС, физически здоров имею опыт в разных направлениях к монтажу, демонтажу, мелко бытовому ремонту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Добр день! Шукаю роботу у Ванкувері, маю канадські права категорії клас 5 ВС, фізично здоровий маю досвід у різних напрямках монтажу, демонтажу, дрібного побутового ремонту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2090346418T Offline
    t2090346418T Offline
    Eva
    wrote on last edited by
    Всем привет) ищу руммейта с в квартиру в west end. Цена комнаты 1400. Очень просторная квартира 700 square 1 марта заезд Нужны рецензии от работодателя и предыдущих арендодателя( прошу ньюкамерс не писать)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags