UA Украинцы Ванкувера
-
Одному может быть дорого?)
-
Смотря как работать будите ) я с ребёнком мне норм
-
А вы кем работаете? Насколько высокий уровень английского?
-
Intermediate англ )
-
Она через 3 недели примерно приходит
-
Поделитесь секретом, какие именно вещи ещё не поддались изменениям? Что там ещё не успели развалить?
-
Банкінг, тут це дно. Якщо у вас виникнуть якісь проблеми які не зможуть вирішити в самому банку, готуйтесь до того, що будете чекати від 50хв до 3х годин на телефонній лінії, щоб звязатись з людиною яка теоретично вам може помогти. І ще не факт що ви додзвонитесь куди треьа з першого разу.
Сміття, тут його на вулицях повно. Як на мене у нас просто люди менше смітять ніж тут. Плюс прибирають краще, враховуючи, що це мітлою робиться здебільшого.
Ліки в аптеках купити от так, щоб зайти і взяти не вийде. Треба рецепт від лікаря. При здачі аналізів, ви не будете знати результатів, все йде до вашого сімейного лікаря. На ньому ваше лікування.
Ціни в магазинах, часто бачу в магазині одну ціну, а кінцевий чек на касі інший. І звісно вищий.
Ну і звісно люди, з мого досвіду вони всі такі привітні, але при першій можливості готові тебе кинути.
-
М-да. Извините за неуместный был вопрос
-
Спасибо. Тогда надо в школе показать какую - то информацию, а то они сказали,что по стади пермит будет учиться платно😔