Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Та нет, такой проблемы нет)
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Шановні друзі, маю пропозицію. У Ванкувері на 550 W 14th Ave, в кількох кварталах від метро Бродвей-СітіХолл є розкішна українська церква Покрови Пресвятої Богородиці, збудована у минулому сторіччі нашими українцями для нас. Дуже добрі священники, служба українською мовою, неймовірний хор, величезні вітражні вікна, гарні ікони, зручні скамійки з подушечками, ігрова кімната для дітей, чаювання після служби Божої. І відвідує службу 35 бабусь і 5 молодих людей. Я бачила на власні очі в Торонто забиті дошками церкви, є така церква в Річмонді з якої зробили секонд-хенд. А нас в цьому лише чаті 3,7 тисячі активних енергійних креативних, які можуть просто в цю неділю відвідати і підтримати нашу українську церкву. Не іде мова про пожертви, бо кожен може побачити на вході 2 види конвертиків: на храм і на допомогу Україні, але не кожен має можливість. Можемо помолитися за перемогу, за українське військо, за рідних, за дітей, за майбутнє. Недільна служба на 10:30. Також іде мова про те що це чудова готова можливість нам з вами спілкуватися, вивчати мову, бо книжечки до служби мають переклад англійською, а прихожани або приїхали дітьми або вже народжені тут. Також нагода допомогти батьківщині зборами. Можна організувати дитячі клуби. Церква має велику територію і багато будов на різні урочистості, великий паркінг. Додам фото.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Вот это и важно, что ваше сердце открыто для всех, и неважен язык. Главное чтобы человек был добрым, порядочным.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iaroslava Goniukova
    wrote on last edited by
    Особливо враховуючи, що канадійці можуть питати не «звідки ви», а «якою мовою ви говорите» і може бути дуже дивний досвід виправдовування, що ви говорите росіянською, але ви з України))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Я ніколи не писала, що вони не достойні. Я вам можу надати список російськомовних біженців, котрим ми допомагали і досі допомагаємо тут в Канаді. Всіх не пригадаю, але чоловік 20 котрим ми особисто допомогли житлом, роботою, грошима, машиною, та все й не згадаю. Війна є війна. Мій російськомовний однокласник, повернувшись з війни інвалідом, тепер розмовляє українською. І я так буду, бо сиділа з ним за одною партою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я за вас і не переймаюсь Я за цей час стільки українців зустріла, які просто, чуючи свою мову віталися, заводили розмови і ділилися досвідом, що мені абсолютно немає сенсу перейматися російськомовними українцями в Канаді 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    По собственному желанию, а не по принуждению, либо чтобы тебя не облили говном.
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Замість російської
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Подивимся як воно буде, але ніколи не погана ідея використати українську в розмові
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Я учился в украинской школе и универе. Сдавал язык и там и там. Все сдал Думаю, что справлюсь. Как и со знанием истории. За меня можете не переживать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ніколи не кажіть ніколи 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Зато раджу поки не пізно
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Я тут і вчу англійську
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    І в реальному житті є, і в Україні є Всюди є. І це не проблема Це про самоідентифікацію Шкода, що ви цього не розумієте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Хорошо, что тем кто в Канаде не нужно будет этого делать, правда?)) А нужно учить английский )
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Згоден. Люди на фронті не мають на це часу. А ті хто в безпеці і особливо за кордоном могли б і напрягтись трішки та прокачати свою українську. Ви думаєте всі хто перейшли з російською на українську просто ідіоти і псевдопатріоти і їм робити нічого, але по факту більшість із таких просто зробили більше зусиль над собою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Я не ищу здесь оппонентов и ничем не манипулирую. А просто уточняю, что патриоты сейчас там, а не в чате учат жизни. И женщины и мужчины. И примечательно то, что здесь встречал военных, которых уволили. И они говорили на украинском. Я на русском. И никакой проблемы. А в чатах почему-то проблема есть
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Настане така година,що всім хто в Україні розмовляє російською тому прийдеться здавати екзамен,так що не пізно можна вивчити українську
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дивно, що тікаючи в більшості своїй від війни, цей смак «какая разніца» такий рідний і близький. Це дивує щиро 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ви трошки сплутали опонента Не маніпулюйте фронтом ніколи
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.