Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Зато раджу поки не пізно
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Я тут і вчу англійську
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    І в реальному житті є, і в Україні є Всюди є. І це не проблема Це про самоідентифікацію Шкода, що ви цього не розумієте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Хорошо, что тем кто в Канаде не нужно будет этого делать, правда?)) А нужно учить английский )
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Згоден. Люди на фронті не мають на це часу. А ті хто в безпеці і особливо за кордоном могли б і напрягтись трішки та прокачати свою українську. Ви думаєте всі хто перейшли з російською на українську просто ідіоти і псевдопатріоти і їм робити нічого, але по факту більшість із таких просто зробили більше зусиль над собою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Я не ищу здесь оппонентов и ничем не манипулирую. А просто уточняю, что патриоты сейчас там, а не в чате учат жизни. И женщины и мужчины. И примечательно то, что здесь встречал военных, которых уволили. И они говорили на украинском. Я на русском. И никакой проблемы. А в чатах почему-то проблема есть
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Настане така година,що всім хто в Україні розмовляє російською тому прийдеться здавати екзамен,так що не пізно можна вивчити українську
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дивно, що тікаючи в більшості своїй від війни, цей смак «какая разніца» такий рідний і близький. Це дивує щиро 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ви трошки сплутали опонента Не маніпулюйте фронтом ніколи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Той хто хоче вчитися, то буде старатися, але, нажаль, багатьом "какая разніца", "я так привык" і так далі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я так само однаково добре володію російською і українською, але для мене це принципове питання Хоча я так само виросла в російськомовному середовищі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Я нет. И вы нет. И весь чат этот тоже - нет. А раз нет - то не нужно учить патриотизму. Патриоты сейчас в Украине. Нейтральные - сидят, читают это все говно и поражаются. Псевдо патриоты - лечат головы всем вокруг.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Перестаньте маніпулювати, бо ви, здається, зараз не на фронті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Нет проблем, на работе все говорят на украинском. Дома на русском. Мы не задумываясь переходим с одного на другой язык, по потребности. Мне лично не нравится, что меня заставляют и принижают, типа если я не говорю на украинском - то я не украинка и вообще отстой. Только из-за этого здесь я сразу не перешла на Украинский. Если бы мы с вами начали говорить в жизни, без вот этого бэк граунда, я бы с радостью говорила с вами на украинском.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Мой близкий друг, русскоязычный. Воюет с 14 года. Сейчас в рдг, регулярно наведывается в Белгородскую область. Двоюродный брат руководит взводом аэроразведки. Сосед имеет 2 малолетних детей. Пошел воевать и русскоговорящие друзья и соседи сбрасывались ему на амуницию и машину для взвода. Обязательно передам им, русскоговорящим, что они не достойные. Так сказали украино говорящие патриоты в Канаде.. Ей богу, чем лучше той фарион, которая разжигает ненависть в стране на официальном уровне? Ничем.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5161940475T Offline
    t5161940475T Offline
    Vasyl Dub
    wrote on last edited by
    Люди добрі, всім добраніч і спокійної ночі. Завтра гарного всім недільного дня🌞🏕️🏐☕
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Це, до речі, одне з моїх найбільших відкриттів в Канаді. Українці Канади розмовляють українською краще ніж українці з України. Зберігають і поважають традиції країни, яка є їх Батькіщиною крізь покоління. А нашим все - «какая разніца». В українських канадійців нам ще треба багато чому навчитися🌺
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Люди добрі перестаньте вказувати хто правий,а хто не правий.В Україні є закон про мову,культуру,отже треба поважати і виконувати.Я в Канаді поважаю і виконую їхні закони і культуру,а то геть схаменулися!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ви знаєте, я взагалі не можу зрозуміти в чому складність розмовляти українською Знаю багато чудових людей з Дніпра, які не вбачають жодних складнощів в цьому Можете пояснити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Мої дорослі діти, що народилися в Канаді, вільно володіють українською і рашинською. Але з початку війни вони перестали розмовляти мовою ворога. І ще приклад : ми рік були опікунами підлітка з Луганська, то він нас сам просив і нагадував, щоб ми не намагалися йому робити легше, тобто щоб не розмовляли рашинською. Йому було незвично, але він дуже старався розмовляти виключно українською. І останнє: якби, не дай Бог, Україна напала на рашу, я би перестала розмовляти українською. Раша насаджували всім республікам свою мову, зараз раша робить з нашим народом таке, що страшно проснутися. Мені соромно на людях розмовляти рашинською, щоб не дай Бог хтось міг асоціювати мене з ними.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags