Ukrainian Vancouver
-
Ви впевнені що шукали допомогу чи потребуєте її? Якщо знайшли варіант зняти хостел, їжа є, одяг є. Люди прилітають і без нічого і живуть ж :) Питання в тому чи просите ви і погоджуєтесь на те, що дають? У цьому допомога і полягає для біженців, що не питають «вам 5ти зірковий будинок в Ванкувері чи кімната в єбенях Ванкувера за 25 км від нього?» Що дали, там і живете. Те і берете. Це біженство і це допомога біженцям. Людям дають те, що можуть дати
-
Куаэт это не беженство! Это разрешение на проживание и работу в течение 3 лет! Всё! Никаких льгот и пособий на жизнь, которые есть у беженцев! Работа, жильё - Всё сам!!!
-
Той, хто приїзджає без нічого, її отримує, не сумнівайтесь :) Я багато спілкувалась з біженцями які їхали і з дітьми, і без знання англійської, бо допомагала у аеропорту своєю англ чи іншим. І досі спілкуюсь, ім все допомагають :) нормально живуть, ще навіть ге маючи роботи Люди є добрі усюди і той, хто дійсно потребує і просить - отримує
-
Одна мати з дитиною, без англ, приїхали в Монреаль Ще не мають свого житла, а вже меблі до нього мають, добрі люди принесли хто зо мав або кажуть «ми вам віддамо» Дитині іграшки, книжки Їжа є, місце на перший час є, допомагають з документами і оформленням. І це не єдиний випадок
-
Ви перекручуєте мої слова. Я кажу, що допомога є. Велика. Багато. Нам вибачитися, якщо мало? Ми бачимо, що багато. Ми порівнюємо з нашим досвідом. В нас такої допомоги не було. Ніякої допомоги не було. Взагалі. Навіть таких чатиків не було, де кидаєш питання, і тобі вже несеться відповідь. Виходимо з того, що ви не знаєте наших історій, як і ми ваших.
-
Мені здається, що хоч і виглядає ніби «переїзд - слово однакове», але це все таки різне. Так само як «народження» Ніби з кожним трапляється, але в кожного різні обставини. Хтось в Африці народився, хтось в Канаді. І тут різні можливості у кожного реалізуватись і закрити базові потреби. Це грубо кажучи. Дієслово одне, але контекст різний