Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Такого пи.араса как ты забыл спросить. С первого раза не понимаешь, умножопый? 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Понятно, что ты долбо...б, зачем другим это показывать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Особисто не знайомий, але обожнюю лонгріди Поліни. Так довго набирає, очікую щось цікавеньке😃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    У меня вопрос к админу. Почему таких уродов не блокируют?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Це самий нормальний варіант
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    А ще є якісь варіанти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Маркетплейс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка де можно найти не дорогі б/у авто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ох ти ж ніфіга собі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    І звісно, що є ті хто влаштувався а є ті хто і незрозуміло цей інакший світ або мали інакше уявлення, таким людям прикро чути що хтось так само хоче поїхати і пише свої плани із певними запитаннями звичайними. І люди міряють по собі, наче попереджають нема чого сюди їхати і то з таким колоритом... але ж небачать можливостей тих хто запитує. Звісно люба людина шукає відповіді на питання, із якими зтикнеться на новому місті і пройде багато років і так само будуть їхати і ставити такі самі запитання. Навіть у цьому чаті ви шановне панство нетак вже вдасться в подробиці, а хто ця людина і які можливості. А запитання було лише про те чи поселять у готель та чи є безкоштовні дитсадки. Це як запитання-тригер.. далі вже кожний можна читати неперечитати. Якби для спільноти українців ці запитання були всотий раз то вже відпоаілі були просто по ділу стосовно питання, стисло, із посиланням. Ще селять в готелі. Садків до 4 років безкоштовних нема, в місяць може бути від 400-1000. Дешевше буде. Якщо дитина привчена до горщика. Кажіть в який район хочете селитися. Або радимо їхати до такогото де українці. Чи потрібно зустріти, чи треба робота. І далі про роботу до того про житло до того. Якщо будуть питання то пишіть, зустрінемо. Там в аеропорту є Оксана в іміграційній, вона скерує по документах. Ну якось так. А покищо не було такої масованої еміграції раніше. Яка би гасила ті нервы новоприбулих. Бо в Україні гарно було жити до того.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Ну добре, розповім про себе. Сиділа я в Америці із 2015 по 2022. Та приїхали мы всією родиною бо в американців невистачало спеціалістів. Ну от почали щнайомство з оточенням. Оточення як повезло було укр+амер, або возз'єднання сім'ї, або ще дітьми привезли. Тобто не були такі що скаржитись на долю. Так приїхали було погано, але вде все добре, мову вивчили, керувати машину навчилися, чоловіків знайшли, сім'ї перевезли та допомогли. Терер от допомогаємо новоприбулим. Та разом всі гуртом збираємось. Одного разу зустріч була дівчат. І от саме зустріч робили дівчата що приїхали у лихі 90. Та їхали вони із наче як злиднів, якось хильнули от вони задають тему. А чи не сумуєте ви за країною. Я по-перше не зрозуміла питання. Далі пояснили от ти розповідаєш по свій гарний край і як там гарно було. А я відповідаю, то там і тепер гарно і тут мені гарно і я якщо треба поїхати можу, є фейсбук безкоштовне спілкування. Всі виставляють фото та відео. Є веб-камери міст. Про який сум іде мова? Але тут робота, тут сім'я. Не через злиднів ми тут. Так от я тоді зрозуміла що ще є такі хто покинув країну, більше не повертався, та й не мають уяви як там тепер. Але вже в цей час вони гарно налаштовані на спілкування та залишили своє ото як ви Vladlen пишите " гнобити один одного". Світ змінився Україна отримала незалежність, відкриті можливості українцям поза межами країни. То піду далі. Дивилась я як спілкуватися вірмени, мексиканці, китайці так частково. Скажу лише по цих двох націях. Вірмени тримають безліч бізнесів, із війною у Вірменії летіли літаки набуті вірменами. Їх свої ж зустрічали, влаштовували по хатах. Давали роботу у своєму осередку. І так з боку дивишся боже які ж вони організовані. Своїх нікого не покинули. Але як поглибитись до їх стосунків всередині, то вони там так лаяться, сруться та влаштовують розбор польотів. Але тримаються купи. І так думаєш боже яка в них там клановість. По розповідями тих вірмен які вже давно в країні, або приїхали дітьми то вони кажуть що це селяни так себе поводять або тікі прибулі. Ще більш нормальні ті що з Єревана. Вірмени як обслуговуючи в магазині не свого будуть гарно поводитись, перепитувати чи ще щось, запропонують самі щось смачне, от як колись було на базарі. То й приємно. Як обслуговування вірмен вірмена на людях то там дітям шоколадки, а давай це на тобі цю ковбаску дома скуштувати, а ці помідори гарні Але бери ті бо тобі на тото треба. Тобто на людях вони свій із своїм дружні та позитивні. Мекси ті також один одного тягнуть, влаштовують на роботи, ще Америка це взагалі тут поруч. Але як всередині сімей такі ревнощі, в самій Мексиці вони не везуть гроші туди та не підтримають старих. Бо в них якась своя ментальність - бути показово щирим та наче заможнім, при тому сидіти в лайні. На це окрема розповідь. Тож вам це нічого не нагадує? Так от я трохи тут написала про ненаші народи. Приїхала я в Україну на початку лютого 2022 та побачила що українці стали жити ліпше як би зовні, але лаятися на владу, та був такий момент що одного дня відмінили цілий житловий масив від постачання води, попередити що далі буде світло. З'ясувалося що забудовник який збирає всі комунальні не розрахувався із водоканалом за останні три місяці, хоча жителі спдачують і навіть немалі суми. Так ось цей приклад довів що то лише ширма. В країні нічого не змінилося. Далі ви можете зрозуміти куди ті гроші забудовник забрав. Бо по своїх каналах вже йшло про початок вторгнення. Після початку війни, я виїжджала з країни з англомовними дітьми, та мали спілкування із працівниками магазинів, заправок, власників квартир та керівників будинків. Люди доведені владою до такого стану ще раніше до війни, що кожен сам за себе. Ще це ми отримали у спадок від тих часів як був союз. І от навіть зараз ті хто вперше виїхав та сре привселюдно один одному в чатах незнаючи співрозмовника зрозуміло що це ті хто мав можливість, скористався нею, та тепер гребеться на новому місті щоб втриматись.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Ой дааа. Вибачаюсь. Я коротко ненавчена. Ну адмін прийме рішення вже колись стосовно мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Дякую. Приємно, що ви читаєте до кінця. Можна і зустрітись разом і Serge запросити. Бо можливо тут не таке місце для пояснювальна. Бо чат нараховує 4089 учасників. Воно їм треба?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ну я прочитав 👍 Ви дійсно молодець Тільки ви писали за Америку ви в плані США чи взагалі піанічної Америки в тому числі Канади бо ми все ж в Ванкуверському чаті . І що там за робота бо ви якось швидко то все пропустили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    В смысле?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Кормят?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Я спробувала пояснити свою коротку відповідь, коли вже українці почнуть бути міцною спільнотою? То я дала на то 5 років прожити в країні, по своєму досвіду в осередку українців в штатах. Наразі я в Канаді лише 3 місяці. Здебільшого, запитання тих хто їде до Канади аналогічні тих хто зараз їде до штатів. Бо я ще читаю штатівські чати. Тобто типові. Он там далі вже Alligator пише що його знайомі мекси не такі. Ну звісно не такі. Вони більше розуміють цей устрій ніж українці із іншого континенту. Не узагальнюючи всіх мексів докупи, але всеодно люди незалежно від національності поділяються на добрих та не дуже. Успішних та недуже успішних. Короче тему мексів нехочу чіпати. Про роботу? Я не писала відповідь стосовно роботи, тому тема не розкрита😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    А чому поїхали з США?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ну в прямом там бурить с гуакамоле
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Вообще жить в мононациональной тусовке вредно. Наши набились в Richmond и чего хорошего? У меня тут в окружении культуриитка из Франции, бизнесменка из Гонконга, студентка из Мьянмы. Немец. Интересно общаться.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags