Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1438755253T Offline
    t1438755253T Offline
    SvetLana
    wrote on last edited by
    Как выбрать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    Що робити наприклад айтішникові в маленькому містечку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🌸🌸🌸Dasha
    wrote on last edited by
    Я уже тоже запуталась если честно в выборе города, как в Виктории обстоят дела ни кто не в курсе,туда паром идёт из Ванкувера. По идее в больших городах больше работы я тоже так думаю, снимать можно с кем то комнату по началу...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Мене просто вражає цей ІТшний снобізм. Голуба кров біла кістка. Більшість компаній де я працював у Канаді взагалі не мали свого ІТшника. Їх повністю обслуговували якісь бомбейські аутсорти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    У вікторії мало промисловості і роботи та досить високі, майже ванкуверські ціни із за того, що туди їдуть багаті песіонери з усієї Канади тамтакож досить багато чиновників з великими урядовими зарплатами та бенефітами. Паром досить незручний вид транспорту. Досить дорого та доводиться довго чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    В чому снобізм в праці в айті?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    На сколько я разобралась, то в Ванкувере и Торонто не все канадцы смогут жить, только богатые, только бизнесмены. Я имею ввиду хорошо жить. На работу в офисы они к себе принимают не богатых канадцев. Вот зачем им украинцы с уровнем В1-В-2??? Зачем? И даже без вида на жительство. Может Вы завтра собираетесь и к себе в Украину уедите, а канадец никуда не уедет- это его дом. Такие, как мы, спонтанно приехавшие и не знающие какие планы на будущее им не нужны. Это города бизнеса. Украинцам нужны города с производствами , с фабриками. А фабрики в маленьких городах. И работу украинцу с его английским легче найти в таких местах. Вот поэтому все рекомендуют маленькие города.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Снобізм не в праці, а в позіцінуванні себе як незамінної суперважливої персони, якій негоде опускатись до маленьких міст. У сучасному глобальному світі це не зовсім так…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    В Україні основні офіси в Києві. Якщо пропонують хорошу посаду, то й кличуть частіше на релокейт до Києва. В самих по собі маленьких містах нема нічого поганого, навіть навпаки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Фокус ще в тому, що у маленькому місті можна забезпечити собі пристойне життя, навіть працюючі на початковій не найкращій роботі. У великому місті доведеться впахувати на двох роботах, щоб віддавати майже все за клопову конуру у індійському гетто
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    Ви знаєте, в мене син закінчує Університет в Польщі і я для нього розузнавала, то мені сказали, що в маленьких містах йому робить нічого, він просто не знайде там роботи. Бо всі бізнес центри в Ванкувері і Торонто. Може йому і буде важко, але треба їхати в великі міста.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    Я погоджуюсь, тому я поїду у маленьке місто, а сину треба якось влаштовувати своє життя в Торонто або Ванкувері.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    То тільки Ваше рішення і тільки Ваші наслідки. На початковому ниапі мова йде про те, щоб вижити і мати реальний шанс пройти по еміграційній програмі. Як обрати Ванкувер чи Торонто, шанси будуть мінімальні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    250
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    Як оцінити де шанс отримати PR буде досить високим?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ще цікаве питання. Звідки у Вас впевненість, що польський диплом Вашого сина буде важити у Канаді більше, ніж скажімо український?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    Він програміст. Йому треба практика, робота. Що він буде робить в Лондоні чи Гамільтоні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    Я наприклад програміст у банківській сфері. Тому в Україні мені підходить тільки Київ та Дніпро. Як справа з цим в Канаді важко зрозуміти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019436173T Offline
    t1019436173T Offline
    Анна Генералова
    wrote on last edited by
    Бо Український тільки Університет Шевченка і Політехнічний вартують чогось за кордоном України. А Європейські дипломи приймають. Він закінчує державний політехнічний Університет Польщі зі спеціальністю «інженер». Це дорого і не легко, але того вартує. Не можна купити ні однієї оцінки і роботодавці це знають. Я платила за його навчання, бо знала за що плачу. Тому йому нічого не треба підтверджувати , як , наприклад, тим же лікарям.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Треба вивчити вимоги еміграційних програм різних провінцій. В першу чергу, відносно мінімально необхідного рівня мови. Також важливо розуміти, яка кількість заяв вже подана і яку квоту має ця провінція. Читав десь, що у Онтаріо , кількість щаяв на PR перевищує річну квоту провінції десь у десять разів і що онтарійські виші кожного року випускають більше дипломованих іноземних студентів, ніж річна квота провінції. Чи треба уточнювати, що переважна кількість тих випускників назад у Бомбей чі Джакарту не спішать і об‘єктивно матимуть переваги у еміграційному процесі?!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags