Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleg T (Нико 🇺🇦)
    wrote on last edited by
    З усього мною написаного можу вибачитися тільки за слово Автор, написане в лапках, якщо це дійсно ваша книга. А з усього іншого - що є неправдою? Інвест-фірм та фондів на ринку - як мух на цукерці. І кожна фірма (або, в вашому випадку ділер, ліцензований компанією, яка не є прямим інвестфондом, а лише надає поради,як інвестувати, тобто не несе жодної відповідальності перед клієнтами) приваблює інвесторів, як може. А роздавати цінні поради задарма - це втрачати потенційних клієнтів. Тож в 99 відсотках випадків всі ці цінні "поради" підштовхують людину тільки к одному - "Інвестуй з нами, ми найкращі". Жодна книжка (сама по собі) не навчить людину, не тямлючу в ринках, грамотно інвестувати самостійно. Рано чи пізно людина або втратить інвестиції, або прийде до "авторів" (цього разу це просто посилання) за порадою, бо щось йде не так, як обіцяла книжка. Ніколи не повірю в безкорисливість інвестиційних банкірів. Ніхто не віддає й не продає курку, несучу золоті яйця. Але кожен робить свій вибір сам. Хоче людина інвестувати за книжкою - її право. Хоче довіритися інвестфонду - на здоров'я. Я ані словом не натякнув, що ви є шахраєм, хоч і вважаю, що абсолютна більшість сьогоденних дрібних інвестиційних компаній і трейдерів саме ними, на жаль, і є. Можу тільки побажати вам успіхів, якщо ви до них не належите. Й, звісно ж, навпаки... Sorry for longread.
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Waverley це найбільша компанія на ринку альтернативних інвестицій Канади за кількістю клієнтів і 3тя за розміром за залученням коштів за результатами минулого року. Я почав спочатку з ними інвестувати сам, а потім, переконавшись що там є доволі гарні пропозиції, отримав відповідну освіту, ліцензію і почав цим займатися. Для українців я також проводжу курси фінансової грамотності. Звісно, я буду вдячний якщо хтось буде інвестувати через мене, але повірте, я не раджу це робити тим кому це не вигідно, бо є певні правила ведення комунікації згідно вимог регулятора ринку Canadian Security Administrators. Є багато людей для кого 10-15% річних є гарним показником із адекватним рівнем ризику. Але і в цьому випадку я часто рекомендую диверсифікувати. В Україні ми не звикли що є люди які продають і вони можуть приносити і користь. Тут треба насамперед принести користь людині, а потім вона сама вирішить купувати в тебе чи когось іншого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Оказалось не спамом, книгу получила, читаю) Вам переслать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    пересилаю з посиланням для завантаження книги. бо не всім чомусь можу надіслати в особисті. Можливо через налаштування приватності. Втім, більше 100 людей за 3 дні отримали книжку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Дитячий садок якийсь . За три рублі вишлютрецепт , як стати мільйонером… 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Так дитяй, там же пише знизу for dummies
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    на сайті вантажте, якщо особисті не можете прийняти. сайт на картинці написаний, є укр версія зверху справа
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    я кинув пряме посилання вище, але воно видалилось. можете дати інші рекомендації як краще зробити, буду вдячний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Рекомендація одна - самі витрачайте власні гроші на себе , свою сім‘ю дітей, на власне здоров‘я та відпочинок ( звістно як вони у вас є), інакше їх за вас втратять аферисти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    да, пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я чув і інші рекомендації. Але якщо Вам ця підходить і інші не треба, то це добре. Головне аби Ви були задоволені і досягали своїх цілей, в тому числі і матеріальних.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Вас раптово не Льоня Голубков насправді кличуть?!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    😀👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я доволі давно займаюсь інвестуванням.
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ближче до 2го варіанту. 1й і в планах не тримаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Вибачаюсь за нескромне особисте питання. А пан вже мільярдер чи поки тільки мільйонер?! 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Ця тема дійсно дуже важлива. Разом з тим, люди справедливо переживають за свої гроші. Щоб підтримати новоприбулих Українців, скидайте іноді прості поради новачкам в чат. Я вам особисто буду сердечки ставити, і казати дякую😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Всем привет!подскажите что интересного посмотреть можно в Даунтаун возле Science World , плюс минус 2-3км?завтра вынуждены(семья с ребенком) быть в том районе весь день,без машины.Куда можно сходить,что посмотреть,чтоб не просто на залив полюбоваться.Может есть какие нибуть заведения атмосферные,кафешки классные?)И как бы нам ещё с огромным количеством Homeless people не пересечься?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Доброго дня Здається 1 bedroom apartment 📍King George Hub Мебльований так як на фото Новый будинок з аменітіс 2000$ Контракт на рік потім помісячно. +1 (604) 763-8977 Влад
    1 Reply Last reply
    0
  • t6439930407T Offline
    t6439930407T Offline
    Oleg Target
    wrote on last edited by
    Всіх вітаю! Я Олег маркетолог
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.