Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Всем привет!подскажите что интересного посмотреть можно в Даунтаун возле Science World , плюс минус 2-3км?завтра вынуждены(семья с ребенком) быть в том районе весь день,без машины.Куда можно сходить,что посмотреть,чтоб не просто на залив полюбоваться.Может есть какие нибуть заведения атмосферные,кафешки классные?)И как бы нам ещё с огромным количеством Homeless people не пересечься?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Доброго дня Здається 1 bedroom apartment 📍King George Hub Мебльований так як на фото Новый будинок з аменітіс 2000$ Контракт на рік потім помісячно. +1 (604) 763-8977 Влад
    1 Reply Last reply
    0
  • t6439930407T Offline
    t6439930407T Offline
    Oleg Target
    wrote on last edited by
    Всіх вітаю! Я Олег маркетолог
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Гарна ідея, але загальні поради всі викладені в книжці і не думаю що тут хтось чекає на щотижневу пораду як формувати пасивний дохід. Я можу допомогти безкоштовно тому хто має якісь питання. До того ж у кожного своя ситуація, комусь треба щось одне, а комусь інше. Можна сформувати додатковий щомісячний дохід, можна зробити максимальне зростання основного капіталу, можна отримати знижку на оплату податків. Але тут без деталей не розібратись. В книжці доволі багато загальних практичних порад. Персональні можна давати лише після того як будуть зрозумілі фінансові цілі людини. До речі в мене є Ютуб канал де я розповідаю і про бізнес і про фінанси. Можна за бажання підписатись. Посилання в профілі моєму.
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    А ви вже міліонер/ міліардер ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Тут половина на їжі економить а ти все в клуб мільйонерів тягнеш….
    1 Reply Last reply
    0
  • t167572363T Offline
    t167572363T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    вже писав вище)) я не знаю чому так весело це все типу стібати, ніби необхідність інвестувати це щось не для українського емігранта. в мене є і друзі і клієнти які мають пасивний дохід вже більший ніж їхні зарплати тут. я теж іноді на їжі економлю, і це не заважає мені формувати пасивний дохід. але згоден, це не для кожного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Вибачте занадто багато тексту Є питання міліонер / міліардер ? Так чи ні . Бо поки що це виглядає як -« Автор книги «Как сохранить брак» убил жену и выложил в сеть фото трупа»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    💎
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Настав час для подачі, але вказуючи всі потрібні для semi-skilled entry pnp вимоги, отримую тільки 59 балів. Хоча знаю, що для цього потрібно 99. Підкажіть будь-ласка чи так це. Та як додати балів для подачі? Велике дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Володя
    wrote on last edited by
    Привіт скажіть будьласка де можна найти житло дешеве Ванкувері на два дня ??
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ну, скажімо так, СР напевно можна назвати "жирною конторою" в якомусь сенсі, але зарплата листоноші дуже невисока, особливо враховуючи об'єм та часто і умови їхньої праці. Також, бенефіти в працівників СР не супер, що доволі дивно як для величезної державної контори та unionized робітників. Але так, на full time туди потрапити - це челендж. Звичайно ж для тих, кому воно потрібно. Disclaimer: Сказане вище ніяким чином не говорить про мою підтримку їхнього страйку. Я категорично проти таких методів для підвищення зарплати та покращення бенефітів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Це справді дууууже жирна контора влізти туди на full time вкрай важко. Та зараз мова не ппо цеКомпанія хронічно збиткова, збитки кожного року тільки зюільшуються. Персонал та менеджмент працювати краще не планують їм плювати на збитки. Вони тупо хочуть грошей, які їм регулярно дають за рахунок платників податкіа. Нажаль у цього уряду не хватає волі та сміливості радикально вирішити це питання. Сподіваюсь, наступний кряд консерваторів за який я обов‘язково проголосую, приватизує цю гнилу контору
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Шановний, ну не до цієї дурні переважній більшості. Ти ще курс про преввгу чорних діамантів перед блакитними запропонуй. Схоже тобі по барабану, яку саме хоінь людям втюхувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ну, знаєте, поняття "середня зарплата" - це як середня температура тіла по шпиталю. Факт є фактом, що звичайні листоноші заробляють не більше $50К на рік. Що ж до ефективності всієї канадської державної поштової системи, сперечатися не буду. Вона наскрізь прогнила, і я теж сподіваюся, що новий уряд дасть ладу і СР, і ще багатьом подібним конторам, що є безвідповідальними розгильдяями.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    G надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4487
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Иванов Марк Львович надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4507
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Шукаєте репетитора, щоб підтягнути свій рівень англійської?🤗 Тоді спробуйте нас! Наші онлайн-заняття допоможуть Вам швидше вивчити іноземну та позбутися мовного бар'єру і почати спілкуватися англійською вже сьогодні!🇬🇧 Вартість від 320 гривень/заняття💵 Перше заняття - безкоштовно. Реєстрація в приватних повідомленнях💌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    У данному випадку середня зарплата дуже гарний та яскравий показник. На відміну від України, зрплата менеджмента тут не відрізняється від зарплати працівників у десятки разів. Зарплата , у тих хто вліз на full time там справді дуже пристойні. Та завжди хочеться отримати більше, не напружуючись. Має місце банальна людська жадібність, нічого більше
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Не згоден по обох пунктах. З мого канадського досвіду, зарплата менеджменту, особливо upper executives, може відрізнятися від звичайних працівників в рази. Full time, не full time, а улистонош СР середня зарплата - в районі $50К, що, на мій погляд, в теперішні часи не є пристойною. Подивіться на Indeed, Glassdoor та інших подібних сайтах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я знаю декількох тамошніх працівників. П‘ять років тому, починали там працювати з $35/h плюс некислі бенефіти та пенсійний план. А з приводу пристоцна то зарплата, чи ні так спробуйте об‘явити реальний ( !!!) набір. Бажаючі затопчуть. В томуж DHL чи UPS зарплати набагато нижчі. Всі працюють і ніхто не бастує. Там в Canada Post тотальне кумовство всі цікаві вакансії швидко росходяться проміж своїми. А як в якийсь бранч вліз хоч один індус, через пару років там будуть тільки вони, інших виживуть
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags