Ukrainian Vancouver
-
Порадьте будь ласка домашній інтернет в Ванкувері. Якщо можливо з ціною підключення і помісячною.
-
Coquitlam - теж багато українців.
-
У Ванкувері є почесний консул Володимир Гуцуляк, я робив через нього. Дорого, але його помічниці зробили усю паперову роботу. Посилання видаляються, просто загугліть " почесний консул України у Ванкувері".
-
У мене є пропозиція про роботу неповний робочий день із тижневою оплатою 600 доларів США, особистий помічник. Ця робота вимагає лише кількох годин на день, і ви можете легко працювати вдома. Відсутність обмежень за віком чи статтю. Ти зацікавлений?. Напишіть мені прямо
-
Дивлячись,що для вас можна вважати "новими". В Коквітлам чимало подібних будинків навколо Lafarge lake. Здебільшого їм мабуть десь 20-30 років. Наприклад ось: 2998 Silver Springs Blvd. Чи ось 1187 Pipeline і з оленями тут теж все гаразд ;)
-
Ось ці олені нікуди не втечуть ;)
-
Шукаю помічницю своїй мамі по понеділках з 11 ранку до 2 дня ( всього 3 години) готувати їсти та трошки прибирати в квартирі. Район Champlain Heights. Якщо Вам підходить район, день і час пишіть мені в особисті, будемо знайомитись за говорити за ціну.
-
кімната в приватному будинку з усіма включеними витратами , встигни заїхати до 1 грудня, звертайтесь до особистих повідомлень
-
Десь був масажист який приймає в норз Ванкувері по бенефітам, треба контакт може в кого є, а то рік закінчується треба використати))) всім дякую за увагу
-
Здається кімната в приватному будинку з усіма включеними витратами ,(Бернабі ) встиг заїхати до 1 грудня
-
Пів року тому робив.
-
We are currently offering work from home online job opportunities. Pay is $25/hour and hours are 9am-1pm or 10am-2pm, 30 hours per week. Job Types: Full-time/Part-time Remote: (Data Entry) Pay: $25.00 per hour Flexible Schedule Schedule: Monday through Friday Applicant's must be from Canada and must be 18 years and above. If interested, please send message