Ukrainian Vancouver
-
ВАКАНСІЯ!
Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} НАДІШЛИ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ НА WHATSAPP (984) 256-5971
-
Привіт! в мене дурне питання, але не можу загуглити відповіді(( скажіть, будь ласка, в канаді я зможу розраховуватись карткою українських банків? монобанку, наприклад
-
дякую!
-
Добрий вечiр! Скоро буду в Ванкувере. Пiдскажiть як з роботою без знання англiйської та як с житлом? Можливо здаються кiмнати або якiсь варіанти?
-
Доброго дня! Хтось може порекомендувати щодо:
- Хтось зможе допомогти, або підкажіть до кого краще звернутися, щоб виправити моє резюме під канадські стандарти
- Дуже необхідно підтягнути англійську мову. Тести видають рівень pre-intermediate, але от спілкуватися виходить дуже «туго» Буду дуже вдячний!
-
www.enterprise.ca/en/home.html?gclid=Cj0KCQiAm5ycBhCXARIsAPldzoUsj9B_Wz7zPmb_gFiRWwA-qWkQWp3y7lOf276S_8jNyt3RRZQw68EaAhauEALw_wcB&mcid=paidsearch:33142896&targetid=kwd-43533563185&ef_id=Cj0KCQiAm5ycBhCXARIsAPldzoUsj9B_Wz7zPmb_gFiRWwA-qWkQWp3y7lOf276S_8jNyt3RRZQw68EaAhauEALw_wcB:G:s&s_kwcid=AL!4824!3!511644686093!e!!g!!enterprise%20car%20rental%20near%20me!419283548!36217191188&campaignid=419283548&gclsrc=aw.ds Тут орендували
-
turo.com/ca/en
-
Всім привіт. В цю п'ятницу в 8й годині буде лекція на тему "Трудові відносини в Канаді". Думаю то дуже цікава тема тому багато людей мають першу роботу в Канаді (а може і не першу) і не мають ніякого уявлення що є по закону, а що ні. Збиратись будемо особисто. Готель Holiday Inn в даунтауні виділив нам частину свого ресторану для цього івенту.
Звісно це безкоштовно, але кожен платить сам за свої страви і напої в ресторані.
Адреса 1110 Howe St, Vancouver.
Після лекції, якщо будуть бажаючі то зробимо похід по барах:)
Пишіть в повідомлення хто буде.
Лекція на українській мові:)
Для більших деталей та апдейтів по лекції вступайте в нашу групу в телеграмі - ukrainian_vancouver
Дякую. Чекаємо:)
-
Доброго дня!В мене не вийде приєднатися до вас,але тема цікава. Чи можно ваші контакти для спілкування. Дякую
-
Було б чудово