Ukrainian Vancouver
-
Але треба сертифікований , завірений переклад
-
Так
-
The workplace is free, so I am looking for those who need urgent work. Types of work from Monday to Friday, Saturday and Sunday. Working hours: from 8:00 a.m. to 3:00 p.m. - from 3:00 p.m. to 10:00 p.m.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, кто-то летел в последнее время с животным из Германии в Канаду? Делали ли вы титры для того чтобы получить справку о здоровье от ветеринара? Все везде говорят, что титры не нужны, есть официальная информация. Но ветеринар в германии сказала, что без титров не выдаст справку о здоровье для выезда. Спасибо
-
I make any bank verification, have a lot of accounts in my shop: 🔘 Wise (FREE DEP) 🔘 Revolut Business 🔘 Stripe Business 🔘 Frost 🔘 iCard 🔘 Pockit 🔘 Cryptocom 🔘 Bunq 🔘 Advcash 🔘 Lydia 🔘 Moonpay 🔘 Bybit 🔘 Binance 🔘 OKX 🔘 Kucoin 🔘 Skrill 🔘 Astropay 🔘 TransferGo 🔘 CEX IO 🔘 Luno Contact: WA: +44 7801153201 Telegram: @ZeuseBank
-
Привіт, мій офіс наймає на роботу, і я хотів би дізнатися, чи готові ви працювати з дому на повний чи неповний робочий день! Це 100 доларів за 3-денне навчання з усіма перевагами, оплачуваним навчанням і відпустками, бонусами та комісією на додаток до погодинної оплати. вони нададуть усе обладнання. Щогодини: 8:00-16:00 і 9:00-12:00 у дві зміни... (Іноді у вихідні дні) компанія має вибрану цінову пропозицію, і це віддалена робота..це за сценарієм, щоб вам не довелося щось вигадувати ваш власний. Надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації Доступні посади: •Асистент з адміністрацій •Служби роботи з клієнтами •реєстратор введення даних •Представник кол-центру
-
0нлaйн paбoта, от 900$ в нeдeлю, лc
-
Паспорт + чіп + титри (показник не менше 0.5 і 90 днів з моменту забору крові) + сказ + глистування + обробка від блох (вже ближче до дати виліту). Справка про здоров'я тварини на основі цих даних дійсна 72 години.
-
Vacancy available in Canada 🇨🇦 Age limit : 24-65 Years Location: Brampton, Vancouver, Calgary, Barrie Gender : M/F The company offers also daily commissions of $300 - $500 CAD NB: Must Stay in CANADA (Apply now)
-
Не дуже розумію, що таке "офіційна інформація" і для Канади дійсно нічого, окрім паспорту та чипу не треба. Але якщо перетинаєте кордон з ЄС, то титри обов'язкові. Не важливо, через яку саме країну.