Ukrainian Vancouver
-
Привіт Вам потрібна робота. Досвід роботи не потрібен - 18 років і старше (будь-якої статі) - Має бути доступним протягом кількох днів. Фрілансери потрібні для дуже надійного та добре оплачуваного поточного проекту.
-
Друзі, всім привіт. Я з чоловіком 3-го березня приїжджаємо в Ванкувер. Нам потрібно житло в оренду (кімната або квартира). Та нам терміново потрібна робота, може там, де ви працюєте, потрібні робітники? Англійська поки що шкільна програма, я можу піти на клінінг чи щось на зразок того, а чоловік на будівництві знається. Розглянемо різні варіанти та пропозиції по житлу та любої роботи. Поділіться, будь ласка, інформацією. Завчасно дякую за допомогу ❤️
-
На відкриті веанасії які закриваються на протязі декількох тижнів / місяця (якщо шукають дійсно спеціаліста) Це канада сьогодні є набір, завтра його вже нема. Розсилати резюме можете з України. Тут бажано після того як відіслали ще поїхати занести роздруковане
-
Добрий день позитивній людині! Насправді, все залежить від того, що вам буде потрібно на перший час (а що ви привезете з собою), наскільки активними будуть ваші дії у напрямку пошуку роботи, який у вас бекграунд (освіта, досвід, і головне - рівень англійської). Ну і звичайно ж, від вашого везіння. Але в цілому треба розуміти, що Метро Ванкувер - дуже і дуже дороге місце для імміграції. Плюс тут житлова криза, житла не вистачає, тому ціни, у тому числі на оренду, захмарні. Щоб отримати усі бенефіти програми CUAET, треба прибути до Канади до 31-го (не 24-го) березня цього року. Успіхів вам.
-
Вітаю усіх,👋🏻 Мене звати Вероніка, 22 роки. Шукаю роботу у Ванкуві, Бернабі, Коквітламі. Склади, заводи, покоївки, клінінг, помічник на кухні, магазини укр, рос, мовні. Без знання мови (нажаль) -Пунктуальна -Відповідальна -З легкістью працюю у команді , та наодинці Буду вдячна за допомогу, або пропозиції, пишіть будь ласка лс🫶🏻
-
Добрий день! Хто іммігрував до Канади через Калгарі, підкажіть, будь ласка, чи така сама схема дій як це відбувається у Ванкувері 👇: 1. Митна декларація через стійки само сервісу 2. Паспортний контроль з офіцером 3. Забрати валізи з багажної каруселі (чи в Калгарі не забирають якщо далі летіти)? 4. Зайти в імміграційну кімнату, там: 4.1 агенція з прийому та оформлення українців 4.2 офіцери на видачі пермітів 5. Перейти на наступний рейс. Якщо кроки не такі, будьте любязні, поділіться, будь ласка, досвідом. Буду дуже вдячна.