Ukrainian Vancouver
-
Не будьте байдужими! Хто має змогу та бажання допоможіть мені вилікувати мого та Вашого Захисника, будь-яка невелика сума буде надзвичайно цінною. Підтримуйте нас будь ласка у надважкий для нас час та допоможіть йому повернутися до повноцінного життя. Мій герой 10.01.2024 коли обороняв наш з Вами спокій під час виконання бойового завдання отримав важке поранення. Наразі він знаходиться в Києві. Стан дуже важкий. Його картка. 5375524800403789 Paypal nazareenko2022 Друзі, знайомі та просто небайдужі люди, допоможіть будь ласка, фінансова чи репостом будемо Вам дуже вдячні.
-
Усім добрий день! Ми, Спілка українських студентів SFU, запрошуємо вас на зимній social event Це ідеальна змога познайомитися із українцями ванкуверу, особливо якщо ви тут нові SFU, Student Union Building, найвищий поверх, найбільша кімната Instagram: sfu_uss
-
Ви усе дуже ускладнюєте для себе. Шукайте хороший район, good neighborhood як тут кажуть. У хорошому районі і публічні школи будуть хороші. Рейтинги шкіл відображують не якість вчителів, а якість сімей дітей, що туди ходять. А відгуки завжди будуть негативні. Бо така людська натура.