Ukrainian Vancouver
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Доброго дня , цікавить кімната
-
Hello everyone, I currently work as an online assistant from home, My office is looking for a few people who are willing to work remotely from home. The main duties are to enter patients’ and customers’ information into company systems. You can work part-time/full time and the hourly wage is $35 The job is flexible and can be done on weekends as well. Best for new moms, retirees, or anyone who is disabled or wants to work from home generally. If anyone is interested feel free to send me a direct message.
-
Добрий день, я хочу закуповувати у Канаді машин для Збройних Сил України та переправляти їх у Європу, а потім в Україну В мене 2 питання Перше: Може хтось мені будь ласка порадити сайт на якому можна купувати бу машини ? Дурге: Може хтось знає людину, чи організацію яка може переправляти їх у Європу з Канади ? Дуже буду вдячна за відповідь Гарного дня
-
1. Дело благое, но заканчивается все тем, что найдите мне тех, кто это сделает за меня. Хз. 2. Интересный факт. Новые авто здесь дешевле, чем в Европе, но б.у. дороже, и значительно. Так что я бы не рассматривал рынок б.у. Канады как место закупки. Проще тогда с грузинами находить контакт. У них на поток поставлена закупка битых из США, ремонт и продажа.
-
Привіт. Можливо хтось із новоприбулих нащодавно проходити медичний огляд. У якісь лікарні ви проходили?
-
Це лікар- українець.
-
Тобто три сноуборди, на зріст 175, 160 та дитячий
-
Привіт, друзі! Шукаю людей для безкоштовних фотосесій у Ванкувері 📸 Працюю фотографом, але пару разів на місяць роблю безкоштовні зйомки для натхнення, щоб не вигоріти. Кому цікаво - буду рада бачити вас у профілі та разом вигадати щось неймовірне🥰
-
Хтось тут з групи недавно приїжджав у Ванкувер вперше? Цікавить чи ще дають готель на 2 тижні? Дякую ❤️
-
Дают при наличии мест Приоритет семьям с детьми и пожилым Какая ситуация будет в день вашего прибытия предсказать невозможно
-
Доброго времени суток,может кому то будет интересно) Продаю свою машину,так как уезжаю из Канады,машина в хорошем состоянии,максимальная комплектация,климат контроль,бесключевой доступ,камера заднего вида,подогрев 4 сидений,люк, машине гарантия на год от Диллершипа(все официально на бумагах) я второй владелец машины,у машине клин тайтл. С машиной отдам 2 комплекта резины(зима-лето) Пользовались машиной 1.5 месяца. Ценна: 9000 Разумный торг. Фото и видео по запросу в лс. Нахожусь в New Westminster
-
Нахожусь в иммиграции в аэропорту, жду свою очередь на получение WP, как найти дальше success?
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Так, Ванкувер