Ukrainian Vancouver
-
Отель дают при наличии свободных мест. И это опция, но не гарантия
-
Принимают также во внимание состав семьи и возраст. Приоритет семьям с детьми и с пожилыми родителями В чате писали молодые парни что им давали только на 7 дней и без питания
-
Доброго дня, можливо хтось мав досвід у перевезенні дронів або акумуляторів до них , з Канади до України ? Поділіться досвідом
-
Доброго дня прилетіли у ванкувер 22 ,сьогодні зробили сін , відкрили в банку рахунок , волонтери помогли зареєструватися на допомогу, та на медичне страхування.Якось так..
-
Привіт! Хтось можливо завіряв документи українською тут і можете когось порадити? буду дуже вдячна!🤍
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Так хай займається пані зі своїми співвітчизниками, а ми самі розберемося💎 її можна видалити, адмін?
-
Усім привіт! Мене звуть Микита, я фотограф із Запоріжжя. Запрошую вас на студійну фотосесію в місті Ванкувер! Ви отримаєте мінімум 15 приголомшливих фоторобіт для вас або вашої родини. Вартість 350$ під ключ. У вартість входить оренда студії, робота фотографа, професійна ретуш і обробка фотографій. Пишіть в особистий повідомлення!
-
В мене питання. Кастомізований друк на футболках в tricities, щоб не 10 днів чекати на замовлення. Якщо знаєте, поділіться, будь ласка