Ukrainian Vancouver
-
здравствуйте. Какие критерии для модели?
-
Добрий день , до понеділка вільний тому шукаю підробіток на ці декілька днів , можливо комусь щось потрібно допомогти з переїздом або будь що по домі (ремонт + збирання меблів) є авто мінівен (для перевезень ) звертайтесь в особисті повідомлення 😇
-
Привіт. В телеграм каналі uahubca в темі construction керуючий директор в Coswick Canada (Компанія займається engineering hardwood flooring) запрошує на івент. Це захід саме від її компанії для дизайнерів, архітекторів та людей які працюють в будівництві. Де буде не лише українське ком‘юніті.
-
Есть сигареты 10 пачек winston со Словакии,синие,длинные, продам по 12$кому интересно в ЛС
-
Якщо ви хочете привезти своє авто тимчасово, а потім вивезти його назад (про ціну питання помовчу), то можете так зробити. Якщо ввезти сюди назавжди, забудьте про це. Просто нереально. Хоча, якщо це - "реекспорт", тобто ваше авто було зроблене і первинно продане в Канаді чи Америці, тоді напевно вам це вдасться. Якщо ж це авто, зроблене для іншої країни, нічого не вийде.
-
Всім привіт, шукаю кімнату для жінки в Кукітламі, напишіть , якщо у когось є варіанти
-
написала в личку
-
Червона ікра(лосось).Свіжозроблена.500гр. 35$.Pічмонд(Lansdowne)
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 Vancouver, Canada.
-
Дякую!
-
Доброго вечора, є люди які розуміють у фейсбук ? Я зареєструвалася мене попросили пройти реєстрацію повністю, там треба було сфотографувати обличчя на 180 градусів, я все це зробив, хочу запитати з моєю сторінкою буде все добре і я не розумію навіщо все це, хтось може проконсультувати?