Ukrainian Vancouver
-
00900 - transition number
-
написала вам в личку
-
HIRING HIRING!! Type of employment: Full-time/Part-time Position available *ADMINISTRATIVE ASSISTANT. *DATA ENTRY. *CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $30/35 per hour/ weekly ($700) Flexible hours Requirement: Basic typing skills and ability to follow instructions Days: Monday to Friday Available for Retiree's ,Students & Stay home mothers.
-
Тут із автівками трошки інша ситуація ніж ви звикли: база даних по Канаді і США у відкритому доступі, якщо авто визнано непридатним до експлуатації(salvage) воно має пройти інспекції після відновлювального ремонту, і якщо там постріляли подушки то жоден інспектор не підпише вам висновок без заміни на нові деталі сертифікованим спеціалістом (читайте уважно кожне слово). Ті ж автомобілі, які мають clean title, не проїхали 100 разів по екватору і не є ровесниками моєї юності коштують дорого, бо є черги на нові авто в салонах . Тому якщо ви бачите на маркетплейс оголошення про продаж камрі 15 року за 4000 доларів -спробуйте поспілкуватися із продавцем, але не давайте задаток, адресу, номер картки. Отримаєте трохи досвіду. Максимум, для чого купують битки тут- щоб забрати двигуна та коробку і перекинути їх на небиту машинку якої заклинив двигун, бо туди все життя масло тільки доливали, бо дорого обслуговування. Тут у продавців є дві фрази: "needs nothing" якщо поломка явно не детектуєттся, і 'I don't have time to repair -sold as is' це коли там вже немає сенсу щось міняти.
-
Дякую. Моя 1 ша автівка - нісан альмера 2005 року з пробігом 280к. Здоровенну дірку під ногами у себе я побачив коли міняв стойки стабілізатора, а сусіди один з поперд одного питали чи я механік. Я відповідав, no I'm Ukrainian. Мені її продали за 1500, фари не працювали і навіть коли я викинув колгоспний ксенон і зачистив іржу- треба було полірувати і регулювати фари бо світили вони куди завгодно. Стойки я зрізав мультитулом бо вони прикипіли до кузова. Дірку в полу закрив листом алюмінію на саморізах, а щілини задув герметиком. Варити випускний колектор прийшлось на СТО, а не варити було неможливо: на світлофорах все перло в салон. Але він був не битий, не фарбований і з clean title. Продав його через те, що двигун обрав папу Римського, випустивши білий дим. Пляшка сіланту зробила маленьке чудо, дим пропав, машина стала заводитись як нова і я зрозумів що я на ній 10ь тис від їздив і пора вже.
-
Привіт! Чи може хтось порадити майстерню, щоб полагодили мікрофон айфона (прочистили) і замінили батарею. Можливо сам хтось може запропонувати свої послуги? Дякую!😊
-
Звертайтеся в особисті
-
З ксім погоджусь, та ще хотів би добавити пару моментів. Купуючіму приватної особи ( саме так , а не в ділершопі, іноді можна придбати гарну машину за притомні гроші)варто звертати увагу на особу продавця. Специфіка нашого регіону, це звістно індуси. Крім того, що машина буде провоняна карі, вони реально скручують одометри. Це незаконно, за це у СТО запросто заберуть ліцензію, та вони там між собою такі питання прокручують досить часто