Ukrainian Vancouver
-
Звісно , що можна бути поліглотом, браво!!! Володіти вільно своєю , це вже мистецтво і аристократизм! Кожному російськомовному нехай Бог дасть мудрості розібратися з елементарними речеми в житті! Якщо вам рідна мова немає значення, інтелігентність вам недосяжна!
-
Лариса, очень вас прошу не пишите больше вашу позицию все поняли, и так чтобы вы знали интеллигентность и знание языка совершенно разные вещи.
-
ВЖЕ ЗАВТРА! З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Ви знаєте, це не зовсім так, коли живеш в іншій країні. Наприклад, якось багато років тому мені сказали цікавий факт - ти починаєш реально освоювати іншу мову, коли тобі на ній починаються снитися сни. Зважаючи на те, що тут група українців у канаді, то власне англійська скоро має стати "рідною" для багатьох.
-
Якого дідька ви тут робите намагаєтесь посварити та стравити людей? Йдіть геть звідси, цей чат створено для допомоги україньцям що приїхали до Канади щоб люди поділилися своїм досвідом та це комусь допомогло а не для распрій та сварок
-
Я думаю, що мовне питання не варто піднімати. Звісно, окрім випадків, коли хтось бажає підняти градус дискусії. Інакше виявиться, що українцям взагалі не можна нікуди виїжджати, бо в історичній перспективі усі наші сусіди коли щось робили не надто привабливе.
-
Булити будете когось іншого