Ukrainian Vancouver
-
ЧИ ВІРИТЕ ВИ У ВИКОНАННЯ БАЖАНЬ ПІД НОВИЙ РІК? Я запрошую вас на online Майстер Клас з арт-терапії (метод мандалатерапія) 10 лютого на китайський новий рік! Будемо запускати свій намір та прискорювати його здійснення 🙏🥰✨ 10:00 ранку по Ванкуверу 20:00 вечора по Києву Мандала - магічний малюнок, що народився на Сході, дозволяє досягати певних бажань, цілей та прагнень шляхом медитацій та концентрування. Мандала, яка власноручно намальована, стане вашим особистим оберегом, наблизить до вас бажане та здійснить мрії! ✅Що потрібно : кольорові олівці або фломастери та білий аркуш паперу, циркуль або кругла невелика тарілка. Кожен зробить свою мандалу Бажання!🥰 Для участі поставте + в комментах або вишліть мені у приватні повідомлення « хочу створити мандалу» і я вишлю вам посилання на закриту групу, де пройде онлайн трансляція. Участь - Безкоштовна🫶
-
Добрый день! Если нужен дизайн по визиткам, то обращайтесь. Я графический дизайнер с опытом в рекламе и маркетинге 6 лет. Могу отправить свой сайт и цены в ЛС.
-
Всім привіт~ Я нещодавно приїхала до Ванкувера, тільки освоююсь тут, була б рада порадам/знайомствам/волонтерству~ Про себе: я творча особистість, створюю малюнки, картини ~
-
Тоже интересует, желательно женский.
-
Всім привіт! Мене звати Ніка, я смм-спеціаліст 🪄 Вже більше півроку працюю з ринком України, Європи та Дубаю 🌏 Маю для вас пропозицію! Якщо Ви • майстер бʼюті-індустрії, фотограф, або будь-який інший експерт • новачок в smm • відкриваєте свій бізнес то Вам точно знадобиться ✨консультація✨ «ЯК ПРОДАВАТИ ЧЕРЕЗ ОСОБИСТИЙ БРЕНД?» Що входить до послуги 👇 • Детальний аналіз сторінки • Обговорення Вашого запиту • Відповідь на всі Ваші запитання • Два бонуси від мене 🎁 Звʼяжіться зі мною, щоб отримати цінну інформацію за доступну ціну ❣️
-
Drop your zodiac sign🧘🏿♀️ Leo ♌️ Scorpio ♏️ Aries ♈️ gemini ♊ Capricorn♑ Aquarius ♒️ Libra♎ Taurus ♉️ Sagittarius ♐️ Cancer ♋️ Virgo ♍️ Pisces ♓️ ⭐️ inbox me directly for your message☀️You can also inbox me on Facebook. username:Jubilee Ater