Ukrainian Vancouver
-
нет вас туда везет шатл безплатно днем поэтому максимально близко Ночью за свой счет добираетесь на такси
-
Меня как раз интересуют отдаленные места, подальше от Ванкувера, но то что все еще предоставляют бесплатное жилье это хорошо.
-
Где места будут туда и поселят
-
2 в Ричмонде 1 в даунтауне
-
SIN в аэропорту только по четвергам в рабочие часы
-
Ок, спасибо
-
В тех двух что я был - есть, за рамаду не знаю но тоже уверен что есть.
-
Я не против, просто поинтересовался какие варианты есть. И еще вопрос в номерах отеля есть интернет/wifi, возможно будет поработать?
-
Да, W-F есть везде и в аэропорту тоже безплатный
-
Привіт) Якщо хтось знає,підкажіть, будь ласка. Якщо я прилечу через тиждень в Ванкувер чи зможу я просити житло, якщо отримала перміт в Торонто (але ще не оформляла інші документи, картки)? Звісно, якщо ви зіштовхувалися з цим аспектом і точно знаєте це. Дякую)
-
Жилье дают, если вы в Канаде не больше 3 дней пробыли. Ворк пермит в Торонто - это не страшно. Но если вы уже успели там пожить, то второй раз не дадут.
-
Ну тогда все должно быть ок
-
Моя рекомендація: 1. Податися на MSP (провінційну медстраховку) - одразу в день прильоту. 2. Мобільний зв'язок - бажано теж зробити якомога раніше після прильоту, бо зі зв'язком зручніше вирішувати усі питання. 3. Рахунок в банку (зробіть апоінтмент заздалегідь) - на другий день. 4. Податися на фінансову допомогу - одразу після відкриття рахунку в банку. 5. Зробити апоінтмент на медогляд (знайти зручно географічно розташований акредитований IRCC медичний центр та записатися). 6. SIN - за смаком в плані термінів, бо не горить. Онлайн не подавайтеся, бо будете чекати дуже довго. Прийдіть у будь-яке відділення Service Canada та отримайте в порядку живої черги. 7. Все інше...
-
Друзі,вітаю! Кому потрібен репетитор з: математики української мови англійської мови німецької мови ПіДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ Підготовки до НМТ/ЗНО Програмування: ✅Scratch (7-8 років) ✅Minecraft (8-13 років) ✅Roblox (10-17 років) ✅Python (13+) Пишіть, будь ласка, в особисті. Пробний урок -безкоштовний!