Ukrainian Vancouver
-
Тарас, а можно вам ещё вопрос. Вы пишите, что у вас виза visitor, я так понял это вы ещё в начале программы получали? А само заявление у вас как называлось, Work permit application или по другому?
-
Підкажіть, будь ласка, чи варто робити акредитацію диплома бакалавра (журналістика) якщо працювати в Канаді планую не за фахом? Наскільки взагалі може стати в нагоді наявність українського диплома при працевлаштуванні? І якщо хтось підкаже де це можна зробити в Києві або вже безпосередньо у Ванкувері, буду вдячна 🙏🏻
-
Я не ч курсі, що значить "акредитація". Зазвичай для Канади потрібна "евалюація". Вона стане вам у нагоді якщо захочете подаватись на постійне проживання (PR). Я робив через apostille in ua (поставте крапки замість пробілів).
-
Можна робити і з Ванкувера дистанційно, але з України буде дешевше трохи
-
Доброго дня) а підкажіть чи реально прилетіти лише по перміт та полетіти назад через декілька днів? По програмі КУАЕТ
-
Підкажіть будьласка а мед огляд треба проходити до в‘їзду у Канаду? Чи можна прилетіти , отримати в аеропорту wp і через пару днів робити мед огляд вже на місці? Дякую!
-
Просто я не можу зрозуміти зі всіх смс що є у групі чи зможу я отримати wp при в‘їзді? Чи мені без мед огляду не дадуть wp?
-
Зрозуміло! Дякую!
-
Реально
-
А який алгоритм дій щоб так зробити? І ще цікавить як відбувається поселення в готелі після прибуття в аеропорт
-
Здравствуйте, предоставляю удаленное сотрудничество. Если интересно пишите +
-
Всем привет! Есть в Ванкувере PDR техники? ( Удаление вмятин без покраски)
-
Доброго дня. Зроблю резюме по американським/канадським стандартам. Кому цікаво пишіть у приват. Маю багато відгуків.
-
А ми шукаємо візажиста на неділю. Maple Hope Foundation організовує благодійний захід на підтримку України. Захід відбуватиметься в The Vancouver Club. Напишіть в приват, якщо можете допомогти.