Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! Шукаю квартиру у Ванкувері з кінця березня-початку квітня. Нас четверо - я, мій чоловік і дві кішки Буду вдячна за відповіді 🙏🏼
-
Lion's
-
Гарного дня усім! Підкажить, будь ласка, де можно придбати гарний матрас: king size, firm-жосткий, springs/hybrit? Бюджет до 1300$. Варіант "замовити в інтенет магазині"- не підходить, так як є проблеми зі спиною, і треба полежети на матрасі,щоб зрозуміти,що підходить. Дякую)
-
Ilya надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 131 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Олег Ковалев надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 134 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вважаю що це важливо попереджати новоприбулих про такі речі, а не замовчувати Я нещодавно прибула до Канади сама, і те що я побачила тут на вулицях, було травматичним досвідом. Тому вважаю необхідним попередити всіх молодих дівчат і мам з дітьми, вагітних про це
-
От ви і зробіть добру справу для всіх. Зробіть відео на ютуб, чи детальний розгляд проблеми. Як нічого не робити, якщо "замовчувати" то нічого не зміниться. Якщо бачите і головне розумієте проблему, не мовчіть, будьте достойним членом суспільства. А ми Вас підтримаємо.🤗
-
Всім доброго дня! Якщо ви у пошуках репетитора з англійської/ української мови, математики, фізики, хімії , біології, підготовки до школи та НМТ, звертайтесь у особисті повідомлення Також навчаємо програмуванню (і дорослих,і дітей) Пропоную перше БЕЗКОШТОВНЕ онлайн заняття!
-
Всі, хто їдуть в іншу країну - зазвичай, роблять research куди вони їдуть. В кожному другому відео на youtube про Ванкувер згадується найбільша проблема міста - наркозалежні. Мене дивує ЯК ви не чули і не знали про це. Яку інформацію про місто ви дивились/шукали?