Ukrainian Vancouver
-
Друзі, у RIY Vancouver віддали 5 б/у макбуків, треба допомогти їх продати, щоб купити Mavic3 Будь ласка, якщо ви знаєте когось, хто хоче купити макбук, скажіть мені або я дам контакти Івана Палки. Макбуки в нього. MacBook Pro 2016 15” 2шт MacBook Pro 2017 13” 2 шт MacBook Pro 2019 13” 1шт Скину посилання на фейсбук маркетплейсі вони є. Крім цього нам ще задонатили 10 ноутів на віндовс, якщо хтось міг би їх подивитись і оцінити вартість, відгукніться.
-
Привіт) Мене звати Ірина) Шукаю кімнату для короткострокового/довгострокового проживання. Розгляну будь-які варіанти:)
-
Скажіть будь ласка, чи хтось з Вас робив так: щоб вибрати місто для життя в Канаді, заходиш в Гугл карти, вибираєш місця де подобається (наприклад гарні дороги, будинки, ігрові майданчики, торгові центри і т.д.), заходиш у Стріт Вью щоб побачити справжні фото, зберігаєш в списку Обраних. Потім починаєш шукати роботу саме в тому місті, розсилаючи резюме. Ну і сам переїзд, якщо все складеться.... 🥰 Цікаво чи є такі люди 🤔
-
Доброго дня. Шукаю роботу, мені 27 років, я в добрій фізичній формі, маю великий досвід водіння автомобіля, (раніше займався транспортуванням піддонів з товаром). Поки що маю українське водійське посвідчення. Робота може бути будь якою (не обов'язково за кермом), але я не маю машини, так що шукаю щось близько громадського транспорту. Перебуваю у Ванкувері . Якщо вам потрібен працівник, пишіть в приват, розгляну будь які варіанти.