Ukrainian Vancouver
-
здається чудова максимально комфортна для проживання затишна кімната з відмінними сусідами. з усіх питань звертайтесь до особистих повідомлень.( Ванкувер).
-
Behnaminow надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 257 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Красуні! Запрошую на корекцію та моделювання брів✨ Ламінування вій та брів✨ Є ще така функція,як манікюр✨ Буду рада вас бачити🍃 За детальною інформацією звертайтесь в дірект☘️ На вас чекатиме смачна кава та латте🍃 Локація:Ванкувер- центр☘️
-
Досвіду не мав, але думаю якраз купляти теж квитки до Ванкувера, і з того що знайшов в інтернеті, то обовʼязково треба транзитну візу для транзиту в США.
-
Увага, батьки! Репетиторський центр Nova Школа пропонує навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови та літератури 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Англійської мови 📚 Фізики 📚 Хімії 📚 Біології 📚 підготовка до НМТ Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, кількість місць обмежена, тож не зволікайте Кого зацікавило, пишіть в особисті
-
Локація? Будь ласочка, де забирати?
-
Підкажіть будь ласка, при подачі податкової декларації balance owing - це сума, яку мають повернути?
-
vitalik надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 259 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam