Ukrainian Vancouver
-
Привіт, чи можна десь взяти безкоштовну сім карту для українців?
-
Доброї ночі! Поділіться ,будь ласка, як Вам вдалось отримати безкоштовний квиток ? Сьогодні спробувала і кнопка реєстрація з‘явилась майже через годину, але квитків вже не було((
-
З 16 сиділа , оновлюючи сайт весь час Думала, може є якісь лайфхаки певні
-
Та начебто на перший час все вистачає Але якщо є можливість , то чому б не спробувати
-
ну в цілому, які враження про Канаду, в особливості Ванкувер? Найбільша складність із чим?
-
Що не сподобалось?
-
В Монреалі потрібна французька мова Особисто для мене це щось дуже далеке
-
Тут виникла палка суперечка відносно формування кредитного рейтингу. Це абсолютно вірний запит при довгосроковому плануванні майбутнього. Я би радив, як мінімум підписатись на FB сторінку та Youtube канал кредитного брокера, тобто лбдини, що професійно працює на борговому ринку та час від часу розказує про новації та зміни. Мені особисто він двічі допоміг отримати могридж у досить непростих умовах. Відео російською, тому всі зрощуміють. Для особливо прискіпливих, той пан не москаль, а єврей, що приїхав в Канаду з Германії. Просто раджу дивитись відео, аналізувати інформацію та свідомо планомірно готувати себе до майбутнього придбання нерухомості. Нижче спробую викласти посилання. Як адмін не пропустить, пишіть в приват.
-
Доброе утро, подскажите кто знает как взять аппоинтмент на биометрию во Львове? Не получается взять на сайте, заранее благодарна.
-
Дякую за відгук😉
-
Почніть нову роботу сьогодні, зараз доступна робота на неповний робочий день з хорошою оплатою. Потрібні розумні та надійні працівники.