Ukrainian Vancouver
-
Вітаю! Я -- професійний репетитор зі стажем понад 17 років, який допоміг вже більше 300 учнів покращити свою мову і досягти мети. Допоможу полюбити і зненавидіти англійську мову, приберу мовний бар'єр з вашої сторони, розповім, як краще вчитися і покращувати свої мовні навички. Зараз проживаю у м. Вінніпег. Викладаю англійську онлайн і в церкві на волонтерських засадах. Працюю з людьми віком від 12 років. Школярі, студенти, бізнесмени, IT-фахівці, блогери, дизайнери, психологи тощо. А також з тими, кому англійська потрібна просто для життя чи майбутньої професії. Підготую вас до екзамену на знання мови для подання на PR. Віддаю перевагу СELPIP але можу і IELTS з PTE якщо маєте таке бажання. Працюю з кожним студентом індивідуально, підбираю цікаві матеріали та перевірену методику. Комунікативний підхід на першому місці. Напрями роботи: - розмовна англійська - англійська для подорожі та роботи - проста та зрозуміла граматика - Розширення словникового запасу - підготовка до співбесід Перше заняття – безкоштовно, якщо не підійшли одне одному і не продовжуємо навчання. Для запису на пробне заняття пишіть в особисті повідомлення.
-
Теж лише пару днів як відкрив))) Довго допитував спеціаліста банка, поки він не пояснив. Якщо я правильно розумію: checking - для поточного користування, при розрахунках відсутні додаткові плати, але гроші лежать та й лежать; saving - накопичувальний, на наявні гроші накопичується відсоток, але за кожну операцію (оплата, переказ тощо) додатково знімається 5 долярів. Кредитний - це кредитний. Його треба юзать, бо тут все через кредитну історію. Як мені пояснив співробітник, переміщення коштів між рахунками через додаток не знімає ніякої додаткової плати. Тож найкращій варіант: 1)користуватися кредиткою; 2)при надходженні грошей на чекінг, погасити кредитку та якомога більше закинути на сейвінг (там на них накбігатимуть відсотки); 3) за потреби перевести гроші з сейвінг на чекінг, а потім на кредитку і використовувати; 4) напряму з сейвінг на кредитку перевести не можна, лише через чекінг. Якщо десь помилився, я думаю, присутні підкоригують
-
Важко сказати. Перевіряйте на вебсайтах хто що пропонує. Головні оператори тут - Rogers/Fido, Telus/Koodo/Public Mobile, Bell, Virgin, Shaw/Freedom Mobile. Тільки тут не прийнято говорити "стартовий пакет". Більше говорять "мобільний план" чи щось таке. Не пакет, а план.
-
Завтра відбудеться онлайн лайф стрім в телеграмі для усіх, хто хоче дізнатись більше про проект UA HUB. Можна приєднатись без реєстрації о 16:00 Поговоримо про перші результати діяльності за півроку, цифри та статистику, а також плани розвитку проекта UA HUB: Unite - івенти, які плануються Accelerate - стратегія щодо розвитку нашої професійної і бізнес спільноти поза межами української ком’юніті. Долучайтесь, задавайте ваші запитання, ми будуємо цей проект разом із вами.
-
Привіт, питання до тих, хто вже подавались на продовження work-permit. Заповнила всі форми правильно, але коли додаю IMM 5710e то приходить така помилка..Можливо хтось стикався з таким і може допомогти?
-
Увага батьки! Вас вітає онлайн репетиторський центр Nova Школа Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Всісвітньої історії 📚 Англійської мови 📚 Хімії 📚 Біології 📚 Німецької мови 📚 Фізики 📚 Інформатики + підготовка до НМТ Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок. Для запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення
-
V. Sh. надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 413 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam