Ukrainian Vancouver
-
коли як, сама низька температура була -6, але це прям дууууже холодно і пару днів було всього так майже завжди плюс, +4 - +6 жити можно)))
-
хехе, ви забули про наші дощі і високу вологість, коли нуль ну це відчутно холодно) та й напевно я б не сказала, що в літку прям не жарко 😄
-
ооо рада бачити, я теж
-
так я побачила що ви написали про дощі, нуу, напевно про вологість можна сказати що у кожного відносне відчуття, мені здається що однаково, що в Маріуполі було, що тут по вологості доречі за це клімат і люблю тут, бо дуже схожий на наш
-
якщо так, я просто теж з Маріуполя
-
Щодо погоди. Багато чула щодо дощів взимку. Просто цікаво, це щодня дощ чи як?) І так всі місяці взимку?
-
так так, Ви з Маріуполя????😄
-
last chance, I'm still looking for 1 person
-
Ну чому ж забув? Я сказав про дощі. А от що до високої вологості, тут я б посперечався. Ви не повірите, але вологість у Метро Ванкувері відносно низька, навіть попри дощі. Зверніть увагу на те, як швидко все висихає. Для нас, після маріупольської вологості, це свого часу було приємною несподіванкою. Що ж до літньої спеки, то у вас напевно досвіду тутешнього життя трохи мало. З мого 14-річного досвіду, тільки останні декілька літ були з доволі довгими спекотнимм періодами. А так зазвичай тут влітку нечасто буває жарко. Типова середня температура десь коло 25 градусів.
-
Привіт у телеграмі!
-
Пам'ятаю, як в Маріуполі після дощу попрана білизна, розвішена на балконі, могла добу залишатися вогкою. Тут у Ванкувері все сохне супер-швидко. Також у мене в Маріуполі був гігрометр (прилад для вимірювання відносної вологості). І тут є. Тут вологість значно нижче. Це не я сказав, це прилад показує. 😉
-
та ні, не щодня, хмарно часто так, буває й таке що може неділю майже бути дощ, від сильного до слабкого дощика, але помірно я б сказала на мій погляд тут зима схожа на осінь
-
ну так, я тут меньше 14 років це точно)) тому мабуть так і здавалось що у літку спекотно, хоча в нас ще квартира на сонячній стороні і тому в нас навіть весною вже препікає 😄
-
хммм, нє, напевно ви спутали мене з кимось ще тут))
-
А з Маріуполя з якого району якщо не секрет? Я просто вперше бачу когось з рідного міста тут)
-
Всі кажуть що клімат змінюється тут, цей сезон взагалі був дивний и зима була супер теплою, скі пасс два-три рази можна було лише використати
-
Well, я тут не міряла ще вологість так, в Маріуполі теж гігрометр був. Хмм, це дивлячись в який сезон ще повішати білизну, ну в літку все сохло миттєво, бо в нас жара плюс 30 завжди з травня десь в Маріуполі))