Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт.Хтось отримував довідку при дату отримання водійського посвідчення,для підтвердження водійського досвіду?Розкажіть будь ласка ,як проходить процес?Як оплатити консульський збір.Можно просто записати голосова у приватні повідомлення.Дякую дуже .
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
-
Bianca надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 529 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт! Я викладаю іноземні мови - англійську, польську, турецьку Заняття проходять онлайн💻 Звертайтесь в особисті 👐🏻
-
Вітаю! Якщо хтось шукає репетитора з англійської, тоді вам до нас🤗. Ми пропонуємо індивідуальні заняття з викладачем, навчаємо📖 іноземній від вашого поточного рівня до С1🙂, програму викладач корегує в залежності від того які мовні цілі маєте, уроки можна оплачувати поразово😎 або придбати абонимент на місяць, вартість 350 грн за годину. Перше заняття безкоштовне Для запису пишіть у приватні
-
Якщо хтось шукає роботу і розуміється на електриці ( до 200 вольт) ( краще звісно електронщик але не обов’язково) з водійським посвідченням 5 класу та авто ( щоб добиратись до роботи) в альдегрув ( між Ленглі і абботсфордом). Англійський потрібен хочаб мінімальний. Робота повʼязана з ремонтом / запуском vending machines. Компанія сімейна хороша, начальник більш ніж адекватний, заробітні плата по результатам співбесіди і ваших навичок. Пишіть в особисті. Апну можливо буде комусь цікаво Наявність бс прав і авто обовʼязкова! Бо по іншому ви не зможете добратись до роботи
-
Название клиники, конечно, вселяет уверенность 🤣🤣🤣
-
в любом специализированном спортивном магазине Sport Check там вам помогут подобрать
-
Прочитав де можна купити ракету...думаю класний настроййййй 😂
-
Друзі, поясніть мені, будь ласка, : 1)після проходження медогляду для зняття обмежень ( для мене ще й потрібно виправити провінцію) можна зразу подавати аплікацію із отриманим номером UMI (так запевняє клініка) чи потрібно чекати результатів на пошту і з цим подаватись? 2) потрібно створювати користувачів окремо на чоловіка та дружину? 3) після проходження медогляду для немовляти із візітор рекорд ( без примітки про необхідність проходження медогляду, але клініка запевнила, що теж потрібно проходити), що потрібно робити :окремо створювати як по ворк перміт зняття обмежень чи може в кризову писати для надання інформації по медогляду? Буду дуже вдячна за відповіді IRCC дзвоню з самого ранку, не зʼєднує із агентом