Ukrainian Vancouver
-
Вітаю ! Хтось знає де можно здати на сертифікат food sale #1 щоб навчання було з перекладом на рідну мову?
-
Всім привіт! Випадково ніхто не продає меблі (в хорошому стані)? Завчасно дякую за відповіді 🙏🏼
-
Дякую)
-
Мені дали контакт інструктора який допомагає українцям.
-
Ну не знаю, я би все одно обрав англійську. Бо як потім працювати)
-
Сьогодні був на таких курсах та питав що і як … зрозумів що не получится без перекладача.
-
Я недавно пройшов. Було не складно
-
Дякую, вже знайшов.
-
Ні Українською, ні російською немає. З офіційного сайту купєрчів: LANGUAGE OPTIONS: This class is presented in clear, easy-to-understand English to help our many ESL students. When registering online you can select student workbooks and exams in Arabic, Chinese, Farsi, French, Japanese, Korean, Portugese, Brazillian Portugese, Punjabi, Spanish, Tagalog, Vietnamese. We also offer Foodsafe classes that are given completely in Chinese or Korean
-
Комната в аренду в даунтауне! Пишу сюда, так как ищем соседа из Украины. 1го мая освобождается комната в даунтауне. Соседи парень и девушка. Оба украинцы. Если сами не найдем, то менеджер сам подселит кого угодно. Если кого интересует пишите в личку. Все подробности скину
-
Doordashi
-
Happy Easter! Вітаємо усіх із Великоднем🐣 та даруємо промокод на знижку 20% на Unite and Accelerate BIG Networking 2.0, що відбудеється 5го квітня. При реєстрації введіть EASTER20 Дійсний до кінця дня 2го квітня (вівторок) Посилання на подію в телеграм каналі або інстаграм uahubca