Ukrainian Vancouver
-
Конечно если вам надо
-
Весна - це час коли хочеться розквітати та сяяти ✨ Я Марина , майстер бровист та ламімейкер , який зможе допомогти в цьому🕊️ На перший візит знижка -15% 👍 Також зараз діє крута знижка - Комплекс: Ламінування вій + Ламінування брів (фарбування та корекція) всього 110 $ Для своїх клієнтів завжди маю знижки та подаруночки 💜 Працюю лише стерильними та одноразовими матеріалами 👌 Гарантую приємний сервіс , кращі матеріали та чудовий результат 🔥 Надаю такі послуги як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою 📍New Westminster 📍 Vancouver BC
-
Смотря какой котик У меня под 10 кг кулечек не выдержит🤣
-
Всем привет, подскажите-как вы получали водительское удостоверение в BC? У всех забирали украинские права, что требовали для подтверждения стажа водительского? Проблема что я не хочу отдавать им украинские права, а мне тут втирают что я должен их отдать 🤦♂️
-
Віддам безкоштовно новоприбулим шкіряні work boots Kodiak Journey Mid. Композитний захист пальців та підошви. Захист від ураження електричним струмом. (Значки сертифікації CSA,Ω).Розміри 8.5-41.5. Не протікають після року експлуатації (у них сьогодні ювілей). Сушились кожного дня сушаркою для взуття з першої зарплати. Зовні виглядають на 6", на будову підуть, якщо роботодавець не вимагає 8". Територіально-Порт Кокітлам після 6:30 вечора. Комусь може буде і смішно, а комусь- як знахідка до першої зарплати.
-
Теж саме … для мене вони важливі бо свої права я отримувала в Маріуполі і ще з батьком який у мене помер за місяць до війни :(
-
Ще раз пишу ! Для мене саме ці права ,котрі знаходяться зі мною важливі ,бо саме їх я отримала в Маріуполі,якого немає і з батьком ,котрий помер ! Тепер ви розумієте або досі не дійшло?
-
Хоч за $500 мені все одно Справа в іншому
-
Прочитайте ще раз повідомлення чому важливі особисто для мене українські права ! Дякую