Ukrainian Vancouver
-
Людина
-
Та людина я
-
Dara Shekelman надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 990 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Шукаєте ефективну підтримку у навчанні? Репетиторський Центр Nova Школа готовий допомогти вам досягти успіху в навчанні! Ми пропонуємо кваліфіковану підготовку з таких предметів, як: 1. Математика 🧮 2. Українська мова та література 👩🎓 3. Англійська мова 📚 4. Фізика 👨🔬 5. Хімія 🧪 6. Біологія 🧬 7. Історія 📖 8. Інформатика👩💻 9. Інші предмети за запитом Наші досвідчені викладачі створять індивідуальну програму для кожного учня, допоможуть зрозуміти складні теми, підготують до контрольних робіт та іспитів. Ми працюємо з учнями різних вікових категорій та рівнів підготовки. Не відкладайте своє навчання на потім! Звертайтеся до нас вже сьогодні та відкрийте нові горизонти у своєму навчанні! Перший урок безкоштовний. ☺️ Також надаємо послуги логопедії. Пишіть мені в особисті для запису на безкоштовний урок ✍️
-
Всім привіт,роблю найсмачнішу полуницю в шоколаді та фіники з горішками.Коробочка з такими солодощами ,буде найсолодшим подарунком для вас та ваших близький 🥰
-
Доброго, скажіть, будь ласка, заповнюю податкову декларацію і ламаю голову. Ми, українці, що приїхали по CUAET резиденти чи не резиденти Канади? Це перше питання і я не знаю яку правильну дати на нього відповідь. Варіанту тимчасовий резидент в TurboTax немає. Допоможіть, хто заповнював. Дякую.
-
Бритиш коламбия, что тут думать
-
Для налоговой вы tax resident
-
Ну если были в BC , наверное выбрать ее
-
Если вы приехали в 2024 году, вам не нужно сейчас подавать декларацию
-
Вітаю, таке запитання: чи буде хтось (родичі чи знайомі) їхати з України до Ванкувера в найближчий час? Потрібно передати ліки літній людині. Будь ласка!
-
Вітаю. З 1 червня буде звільнятися наш 2 bdrm basement з меблями. Гарний, сімейний, абсолютно безпечний район Surrey. Близько школа, парки, автобусна зупинка. До skytraine далеченько, треба їхати автобусом. Краще підходить тим, у кого є машина та немає тварин. Пишіть в приватні, якщо потребуєте житло.