Ukrainian Vancouver
-
Можу допомогти
-
📣 U_HIKE_1.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери прийняти участь в груповому хайкінгу. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Спеціально обирали легкий та красивий маршрут , щоб ви мали змогу прийти з сім'єю (дітками) чи друзями. Маршрут розрахований на 3-4 години, та у кінці є спеціальне місце для пікніку та гриля. Організатори привезуть 2 гриля, щоб ви мали змогу пожарити м'ясо. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття для прогулянок у лісі -вода -їжа для пікніку (хто бажає беріть мясо для грилю для себе) ЗБЕРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 📅 27/04/2024 🏔МАРШРУТ 👉Capilano Canyon and Upper Capilano Pacific Trail Loop on AllTrails P.s. щоб записатись, пишіть в приват
-
Deborah 🏋️♀️ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1027 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня ,хочу запропонувати вам найсмачнішу полуницю в шоколаді🍓🍫🥰
-
Скільки така коробочка?
-
Доброго дня! Здається окрема кімната з видом на океан у квартирі в районі Olympic Village (10 хв. до станції Science World та 15 хвилин до станції Olympic Village). Сама квартира повністю обставлена, але у кімнаті наразі тільки килим, тумбочка та вішалка. Затишний район з супермаркетом та кавʼярнями через дорогу. В будівлі є спортзал, кімната для зустрічей та басейн. В квартирі є пральна машина, сушилка та машинка. Вартість 1200 доларів (вода, світло та інтернет включено), депозит - місяць оренди. Якщо ви зацікавлені, будь ласка напишіть у пп і я дам номер лендлорда, вона відправить фото, домовитесь про перегляд і тп.