Ukrainian Vancouver
-
Чоловік-канадієць і дружина-українка)
-
а хто з ким воз'єднується?
-
Привіт всім. Можливо, хтось підкаже, через скільки часу після одруження з громадянином Канади можна подаватись на ПР за програмою возз'єднання сімей для українців?(одружились кілька днів як)
-
З 11-го ТРАВНЯ починаємо 7-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 15-те червня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - виключно за попереднім записом. Запис - ДО 6-го ТРАВНЯ включно. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
так то не воз'єднання для українців
-
якщо дружина, то неважливо хто він за похожденням, все набагато простіше, це просто буде програма для spouse
-
Чоловік за походженням українець, але має канадське громадянство вже багато років. Дружина - українка. Щодо Вашого коментаря - ви цю програму читали?))
-
Ekaterina Lyshova надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1130 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт, шукаю інструктора по водінню в Кукітламі або Бернабі. Чи хтось знає когось ?
-
хм, тоді цікаво, я чув що спонсорство набагато швидше аппрувлять