Ukrainian Vancouver
-
--- 🌟 Вітаю всіх з Ванкувера! 🌟 Мене звати Анна, і я перукар з 16-річним досвідом роботи з Одеси. Запрошую вас до перукарні Erbil в районі Кітсолано, за адресою 2996 W Broadway, Vancouver BC V6K 2G8. Пропоную якісні стрижки за доступними цінами: 💈 Чоловіча стрижка: $25-30 💇♀️ Жіноча стрижка: від $40 Зателефонуйте та запишіться на зручний час: (236) 777-4359. Приходьте і переконайтеся у високій якості моєї роботи! До зустрічі! ✨ ---
-
Хто може підказати наступну інформацію: Які умови подачі на PR? До кого можна звернутись у наступні вихідні? Я інженер, знайшов роботу по професії, начебто мій український досвід буде врахований раз я працюватиму на суміжній професії. Цікавить який досвід треба мати в BC щоб почати подачу на PR? Якщо хтось знає щось по цьому питанню чи може підказати в кого спитати, буду неймовірно вдячний
-
Якщо хтось може порадити
-
Теж би згодився недорогий імміграційний консультант
-
Добрий вечір Мене звати Турал Я громадянин України Мені потрібен ваш досвіт і ваші поради в Дірект якщо можна Я в Канаді з 2022 року , продлив Піар до 2027 року ( перша до 2025 року була ) Перша провінція була Альберта ( Июнь та Июль пробув в Альберті ) ( м.Єдмонтон ) але я там не працював офіційно , потім в Августі переїхав в Торонто там прожив до початку Мая 2024 і ось зараз переїхав у Манітобу у надії тут отримати Піар , але мені тут пояснили що Я тут наврядчи отримаю Піар так як я був в декільках провінціях до Манітоби , ось тому я дуже хочу перееїхати в Ванкувер десь може в Августі чи раніше і вже залишитись там і в Ванкувері працювати і щось робити для Піару Скажіть будь ласка , які в мене Шанси якщо брати на замітку що це вже 4 провінція буде для мене ? Я планую там шукати роботу підходящу під Піар , а якщо не знайду то просто працювати наприклад 1 рік в Тім Хортонсі і все одно податись Дайте раду Дуже дякую вам 🤝
-
а якщо піти на будову на помічника ?
-
дякую Е над чим подумати
-
Это большой Плюс. Спасибо большое Я мотивирован и по мере возможности изучаю
-
Хто в суботу хоче побігати футбол ? Норд Ванкувер .
-
Привет. В связи с переездом помогаю своей соседке найти новую сожительницу. Сдается отдельная комната в one bedroom apartment, соседка живет в living room. 📍 West End, Alberni St. Доступна с 1 августа, минимум на 6 месяцев. Соседка работает удаленно, женщина очень спокойная, ведет здоровый образ жизни, ежедневно практикует йогу. Ищет девушку, которая работает full time вне дома (‼️) и имеет такие же ценности. Желательно знание хотя бы минимального английского, для облегчения коммуникации. В квартире очень важно поддерживать чистоту, особенно на кухне. Кухня без микроволновки, в доступе плитка, холодильник и чайник. В здании на этаже монетная прачечная. 💲 1350 cad + 50 cad share of utilities (hydro and internet). Damage deposit - 675 cad. Если вас интересует комната и отзываются ценности, то напишите мне немного о себе и обязательно расскажите про ваш график работы. Спасибо 🙏🏻