Ukrainian Vancouver
-
Jana надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1751 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрый день! Подскажите кто знает. Считала баллы по калькулятору на BC PNP (Semi-skilled workers) за Английский выходит 20 балов. Сдала CELPIP (Average 7): Reading 5 Listening 7 Writing 6 Speaking 8 Вчера заполнила заявку на номинацию и там мне посчитало английский 10 баллов. В чем можем быть проблема и как это исправить?
-
Всім привіт 👋 Плавальний басейн другого пляжу Second Beach Swimming Pool Там зараз багато людей? Великі черги?
-
Поняв,дякую 🤝
-
Maks надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1764 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Наскільки відомо мені, бали рахують за CLB, а CELPIP конвертується в CLB за найменшим з чотирьох, тобто, на жаль, ваш average 7 - це насправді тільки CLB 5, а не 7
-
Наталия надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1772 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
і мені скиньте, будь ласка
-
Доброго дня,шукаю роботу ,розгляну всі варіанти ,готовий працювати вже завтра ,дякую !
-
Доброго дня Сдаются 2 комнаты с 1 августа на длительную аренду( 1 000 долларов/ 1 месяц проживания) В стоимость входят коммунальные услуги, интернет, laundry, вся кухонная утварь! 7 минут пешком до sky train ( название станции Nanaimo) и 18 минут до millennium line!) Если есть вопросы, пишите в личные сообщения)
-
Доброго дня Сдаются 2 комнаты с 1 августа на длительную аренду( 1 000 долларов/ 1 месяц проживания) В стоимость входят коммунальные услуги, интернет, laundry, вся кухонная утварь! 7 минут пешком до sky train ( название станции Nanaimo) и 18 минут до millennium line!) Если есть вопросы, пишите в личные сообщения)
-
Привіт! Шукаю сусідку в трьохбедрумний тунхаус в Бернабі. Зараз проживають 2 людини по 30 років - дівчина та хлопець з України. Заїзд 1 серпня Адреса: 8533 Cumberland Place Для більших деталей, відео, фото та ціни, будь ласка пишіть смс 778-240-59-46 ( Юлія)
-
Urgent Rally OHMATDYT CHILDREN'S HOSPITAL Tomorrow - July 9th at 6.30 pm Art Gallery (750 Hornby St, Vancouver) There are no acts of depravity to which Russia will not sink. Stop terror in Ukraine 🇺🇦 Please, bring posters, flags and your power!!!