Ukrainian Vancouver
-
В Норс Ванкувері в Jordan supermarket 1589 Garden Ave
-
🤬З огляду на останні події, думаю всім є що сказати і про Львів і про Полтаву і про росію, що постійно і навмисно вчиняє все більші і більші звірства. 📢Давайте не будемо мовчати і завтра 05-го вересня, прийдемо на протест. Нехай канадійці теж знають, що вчиняє наша сусідня країна-терорист день за днем. 🔔Місце: Canada Plase біля флагштоків ⏰Час: 17-19.30 Також під час протесту збиратимуться кошти на дрони. Якщо не маєте можливості довго стояти, то можете підійти на 5хв і задонатити.
-
Вітаю! Шукаю кімнату/квартиру до кінця вересня на двох Може хтось знає якісь варіанти, бо майже усі хочуть на довгий строк 🙏🏽
-
Друзья, я могу помочь вам приобрести для вас машину у дилера. Помогу с переводом и помогу оформить кредит. Помогу в выборе машины так как хорошо знаю этот вопрос. Обращайтесь в личные сообщения .
-
Arash надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2478 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи є у Ванкувері чи Річмонді художня школа для дітей? Така, щоб була академічна програма з графікою, живописом і композицією? Буду дуже вдячна!
-
Добрый день, кто нибудь продает кровать, матрас или сразу оба вместе? Спасибо за ответ!
-
Соціальне оголошення: Нагадування дня всіх замріяних. Якщо плануєте залишитись в Канаді хочаб на 3-5 років, розумно зробити ПР. Це перший крок від рабства. Якщо є шанс зробити ПР в іншій, "террібл" провінції за рік, то їдьте і робіть. Потім повернетесь у бютіхвул. Номер два: права 🚘. Робіть хоч якісь, хоч учнівські. Навіть якщо ненавидите авто, і ніколи-ніколи. Просто зробіть, і покладіть в шухляду. Номер три: кредіт скор 💰. Хочаб прогугліть що це таке. Встановіть кредіт-карму, і дивіться іноді, тільки другу сторінку. Номер чотири: англійська💡. Будь ласка вчіть. Нехай щастить усім🐣!
-
Доброго ранку,спільното! З 15 вересня звільняється місце в кімнаті, шукаю людину на підселення в Суреї.Гарні умови,приваблива ціна.Решта деталей за телефоном 2049632940