Ukrainian Vancouver
-
Привіт! В мене таке питання: чи хтось літав назад в Європу після прильоту в Канаду? Чи є з цим проблеми? І чи треба мати якісь документи, про які питатимуть в аеропорту?
-
В аеропорту Європи чи Канади?
-
Та і там і там
-
Європу треба дивитись в залежності від країни. Виїхати та повернутись в Канаду зможете без проблем з мультівізою. Якщо є ворк або стаді перміт, то треба теж взяти з собою, можуть запитати. Ковідних обмежень у Канади наразі не повинно бути ніяких. Можна заповнити митну декларацію в ArriveCan заздалегідь, якщо є бажання.
-
Всім привіт, в Ванкувері дают готель на 2 неділі безкоштовно?
-
Якщо Ви прилетіли з іншоі краіни беспосередньо у Ванкувер як біженець то можливо, але якщо Ви просто подорожуєте з однієі провінці до іншоі - ну не знаю)
-
Здравствуйте, группа! Прошу, не ругайте меня за мою речь🙏 Я из Луганской области ❤️🕊️ Планирую прилететь в Ванкувер в середине января, сейчас нахожусь в Польше. Поделитесь, пожалуйста, опытом те, кто летел из Польши и где заказывали билеты? Цены получаются космическими, если дадать багаж... Благодарю 😊
-
Летіла Краків - Франкфурт- Ванкувер . avia.tripmydream.com/hybrid/search/U2FsdGVkX19uHSapVGgAhGmhTkxOvZid3CLzd1Q1HGyY3tHBhQgtIzobqFwpiehG?sort=recommended&source=landing_route Якщо потрібна якась допомога в Польщі- пишіть. Я чотири місяці була координатором волонтерів .
-
Если с провинции в провинцию, то не дают точно
-
Пошукайте happy currency exchange - в аеропорту курс поганий, а в банку гіршій ніж у офіційній конторі, що я вам дав. Погугайте локації на Гугл мапі, там і курс є
-
Work permit діє стільки, який строк в ньому позначено. Програма CUAET не забороняє залишати країну протягом того часу, коли ви знаходитесь від захистом цієї програми. Це програма яке регулює саме правила перебування у країні, обсяг програм в ресурсів, на які Ви маєте право. Перетинати кордон на в’їзд у Канаду дає віза (та сама яку треба було отримувати і до 24 лютого, щоб потрапити до страти) одноразова чи многоразова, якщо ми говоримо про нерезидентів Канади.
-
Не зрозуміла, що саме Ви бажали сказати.
-
Літали, повертались, працюємо по тому самому Ворк пермит.